Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.435
- 101.639
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftalardır topu önde tutamıyoruz. Oyunu da ileride kuramadığımız için mecburen geri de kabul ediyoruz. Kapalı savunma da her gelen topu alsa nolacak zaten arkasında kademe yapacak oyuncular var. Denizlispor maçında kontra atakta havadan gelen topu kontrol edemeyip gol yememize sebeb oluşu sonrasında daha taze kayserispor maçında zamanlama hatası yapıp gelen topa düzgün yükselememesinden ötürü adamlar ilk atakta gol atacaktı. Bu arkadaşın defoları ilerleyen haftalarda daha da ortaya çıkacak. Çünkü Gomis'le birlikte iyi ya da kötü topu önde tutmaya başladık. Savunmada öne çıkacak göreceğiz bakalım kim haklı çıkacak.Ikisi de hava toplarinda iyi degil diyor, ben de dogru bilgiyi veriyorum. Ligin en cok hava topu kazanan 3. oyuncusu.
Sana gore kotu stoper, bana gore iyi stoper. 7 milyon euro etmedigini cumle alem biliyor ama neden bu parayi verdigimizi de dunya futbolunu takip edenler biliyor. Onur neden bu parayi verdigimizi sana anlatmaya calismis ama sen anlamamissin. Hatta ben de alindiginda burada anlatmistim. Bazilari ayni senin gibi anlamiyor.
wordle oynuyon mu?
wordle oynuyon mu?
Sonuç olarak hava toplarında iyi değil teziniz çürümüş oldu.Bu istatistiğe göre Atınç nukan daha iyi oyuncu nelssondan ? Ayrıca bu tabloda nelsson harici 1,5 milyon euronun üstünde stoper yok ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
TERİM5 harfli bir kelime söyle bana wordle’de başlangıç yapacağım
tarrrrrrrrrrrrak5 harfli bir kelime söyle bana wordle’de başlangıç yapacağım
Şimdi ne desem boş , Tunahan gibi işin duayeni olan arkadaşların olduğu konuda yorum yapmak haddime değil tabi de@Umut Şimşek havada nasılsın?
Onu dün yaptım
Ellerin arkada mı açık mı seviyorsun?Şimdi ne desem boş , Tunahan gibi işin duayeni olan arkadaşların olduğu konuda yorum yapmak haddime değil tabi de
Nelsson'dan iyiyimdir heralde![]()
Ellerim kollarım durmaz benim , yeri gelir yapıştırırım şamarıEllerin arkada mı açık mı seviyorsun?
ELMASOnu dün yaptım![]()
Hala söylüyorum hava topu alma sayısının faz oluşu hava toplarında iyi olduğu anlamına gelmiyor. Zira bir çoğu 2.bölgedeki şişirilem toplardaki kazandığı hava topları ki bunların da bir kısmında etrafında rakip olmamasına rağmen orta sahaya kafa ile şişirilem toplardan ibaret. Bence bundan sonra maçlarda daha çok dikkat edeceksin. Topu rahatlıkla indirebileceği pozisyonlarda bile Allah ne verdiyse vurmayı tercih ediyor. Bu tamamen deneyimsizliği ve özgü en eksikliğinin işareti.Ikisi de hava toplarinda iyi degil diyor, ben de dogru bilgiyi veriyorum. Ligin en cok hava topu kazanan 3. oyuncusu.
Sana gore kotu stoper, bana gore iyi stoper. 7 milyon euro etmedigini cumle alem biliyor ama neden bu parayi verdigimizi de dunya futbolunu takip edenler biliyor. Onur neden bu parayi verdigimizi sana anlatmaya calismis ama sen anlamamissin. Hatta ben de alindiginda burada anlatmistim. Bazilari ayni senin gibi anlamiyor.

Naber lan yancı? Mortal Kombat atak mı?Ellerim kollarım durmaz benim , yeri gelir yapıştırırım şamarı

Vasatneyse futbol cahilleriyle daha fazla uğraşmıcam.Onlar bu adamı ''stoper'' sanmaya devam edebilir.