- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.584
- 663
TamamIyi ve tam bir takimda belki ilerde iyi bir stoper olabilirdi. Ancak bizim icin tamamiyle cope atilmis 7 milyon euro olacak. Gelecek sezon Giresunspor'a kiralariz 100bin liraya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TamamIyi ve tam bir takimda belki ilerde iyi bir stoper olabilirdi. Ancak bizim icin tamamiyle cope atilmis 7 milyon euro olacak. Gelecek sezon Giresunspor'a kiralariz 100bin liraya.
gayet verilir. Bu adam önceki sene inter'in transfer listesinde olan, danimarka'nın geniş havuzunda olan oyuncu. 22 yaşında henüz, sen eğer doğru bir yapı kurup bu oyuncuyu parlatırsan 2-3 katına satarsın. Düzgün sistemin olmayınca elindekinin değerini düşürürsün
bu iş bu kadar basit

yok arkadaş sen ısrarla anlamıyorsun ne diyeyim, son defa yazıyorum. 22 yaşında kopenhag gibi bizim gibi şampiyonluğa oynayan, avrupa kupalarında sürekli mücadele eden takımda 200'e yakın maça çıkmış, kaptanlık yapmış bir oyuncu
bu dünyanın en iyi stoperi demek değil. Avrupa maçlarında nasıl sistemi olan bir oyun oynayınca oyuncular değerleniyorsa, lig maçlarındaki sistemsizlikte hepsi değersizleşiyor
lazio, marsilya, lokomotiv gibi bu ligde çok rahat şampiyon olabilecek kalitede takımlara doğru dürüst pozisyon vermezken nelsson vardı stoperde
kopenhag 2 sene önce avrupa liginde çeyrek final oynadı, nelsson 20 yaşında o takımda banko oynadı

Zamanında çok eleştirdiğim Semih Kaya da benzer argümanlarla savunulmuştu burada; istatistiklerde en fazla hava topu kazanan futbolcu olduğu doğruydu ama bunlar hep cepheden gelen toplardı; yandan gelen toplarda iyi orta yapılmışsa, rakip oyuncu doğru pozisyon almış ve iş Semih' e kalmışsa, iki toptan birini kaleden çıkarıp santra yapıyordu bizim futbolcular!..Hala söylüyorum hava topu alma sayısının faz oluşu hava toplarında iyi olduğu anlamına gelmiyor. Zira bir çoğu 2.bölgedeki şişirilem toplardaki kazandığı hava topları ki bunların da bir kısmında etrafında rakip olmamasına rağmen orta sahaya kafa ile şişirilem toplardan ibaret. Bence bundan sonra maçlarda daha çok dikkat edeceksin. Topu rahatlıkla indirebileceği pozisyonlarda bile Allah ne verdiyse vurmayı tercih ediyor. Bu tamamen deneyimsizliği ve özgü en eksikliğinin işareti.
Kötü demedim zaten yazdığım mesajda ortalama bir oyuncu.
Benim başkası ile oynayasim var.Naber lan yancı? Mortal Kombat atak mı?
Baya yanıyor görünen o kiNasıl koyduysa dert olmuş @Umut Şimşek
Yanani görür allahBaya yanıyor görünen o ki
Neydi o seni kullandığın kelime? Şu özgüven ile ilgiliAy dötüm
GrandiyoziteNeydi o seni kullandığın kelime? Şu özgüven ile ilgili
Bu ciddi mi ya?Ne gerizekali bir ergen topluluğu oldu bu taraftar, anlayamıyorumUlan siz nasıl insansınız, nasıl taraftarsınız Nelsson instagram hesabını kapatmış yapılan küfürler sonrasında, sonra gel bu adamdan başarı bekle. Oyuncularımız boklamaktan başka bir işe yaramıyorsunuz.
Bu tip konulari fazla abartiyoruz bence. Profesyonel bu adamlar. Eger profesyonel iseler, sosyal medyada olan biten sahadaki performanslarini etkilememesi gerekir. Sahada perfomans vermemek, sadece var olan kontratini degil, ilerideki kontratlarinida etkiler. Sosyal medyadan etkilenen bir tipsen zaten futbol dunyasinda zirveleri gormezsin. Kapatmis olmasi olumlu. Isine odaklansin.Ulan siz nasıl insansınız, nasıl taraftarsınız Nelsson instagram hesabını kapatmış yapılan küfürler sonrasında, sonra gel bu adamdan başarı bekle. Oyuncularımız boklamaktan başka bir işe yaramıyorsunuz.
Nellson cok iyi ve geleceği açık bir stoper.takim psikolojik olarak diplerde olunca kimisi istediğini yapamiyor,kimisi de bazen saliyor maclari.kalan 13 mactada elinden geleni yapacaktır,güveniyorum