# Victor Nelsson

ilk kez 7.5 milyon euroluk stoper gördük sahada bakalım gol haricinde bu maçtaki performansını 20-30 maça yayabilecek mi orası soru işareti.
İlk kez değil son 3 maçtır farklı bir Nelson var.
Çekingenliğini attı üzerinden topla çıkışları filan çok iyi.
Gözümde 2 marcao eder.keşke marcao satılıp usta bir stoperle tandem oluştursak bu topraklarda kazanılan en büyük bonservisle ayrılabilir 2 seneye.
Eksikleri çok fazla ve bu gayet normal gelişime açık lider ruhlu harika karakterli bir adam
Takımda en sevdiğim 3 topçu dan biri.
Adamın everesti

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk kez değil son 3 maçtır farklı bir Nelson var.
Çekingenliğini attı üzerinden topla çıkışları filan çok iyi.
Gözümde 2 marcao eder.keşke marcao satılıp usta bir stoperle tandem oluştursak bu topraklarda kazanılan en büyük bonservisle ayrılabilir 2 seneye.
Eksikleri çok fazla ve bu gayet normal gelişime açık lider ruhlu harika karakterli bir adam
Takımda en sevdiğim 3 topçu dan biri.
Adamın everesti

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
reis ben 20 gündür düzgün maç izlemiyorum zaten.eziyet oluyor çünkü.forumdan takip ediyorum. Bugün ki performansını sezon geneline yayarsa para kazanırız. Önceki halinden eser yoktu bugün.

Yav adam iyi oynamış Ses etmiyim diyorum zorla istiyorsunuz :) 16. sıradaki Göztepe'ye karşıda oynasın be REİS.
Renkdaş sene başından beri aynı şeyi yazıyorum. Adama ne Danimarkalı Semih dendiği kaldı, ne kazık dendiği. İyi oynadığı dönemde de bizim forum dahil niye saçını daha fazla sarıya boyattığına karışılıyordu. Sadece göztepe değil, adamın her maç belli standartı var.

Danimarkalı Semih bugün de show yapmış??

İnanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum, bu bir pr operasyonu

Bu arada sosyal medyayı kapatıp saçını kazıtmış.Belliydi patlama yapacağı skjfs

Geri
Üst Alt