Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye Avrupa'da da yokuz. Az da olsa değer kaybetme riski var.1 sene daha kalsın be
15m€ muydu?Serbest kalma bedelini öderler elimizden uçar gider
Sen niye böylesin yav.Vereceksin madem sıfır forma ver niye terli kokmuş forma veriyorsun.
7 milyonluk çöp!!
Amatör ligde bile bundan daha iyi stoperler var!2.ligde bundan 10 larca var!!
25 de güzel para ama yinede gidişine en çok üzüldüğümüz futbolculardan biri olacak kulübün efsanesi olabilecek potansiyele sahip sadece oyuncu olarak değil profesyonellik ve karakter olarak çok özel bir sporcu25m çıkış maddesi var
2515m€ muydu?

Ben de Cicaldau'dan ban yedim Zibidi Reis.Ben morutan başlığından banlanmışım mesela fakat bir zibidi takımın en iyi 5 isminden birine her fırsatta alenen sallıyor ve bu sürekli göz ardı ediliyor öyle mi
Where is the adalet ey yönetim
Komik10 veren varsa uçak biletini ben alırım.
Göreceğiz Reis.Bu yaz bize acayip bir para lazım yeni bir kadro kurmak için en az 40 milyon euro gerek.Takımda bence sıcak para girişi sağlayacak iki oyuncu var Marcao ve Kerem.Nelsson şöyle böyle uçuyor kaçıyor diyorlar.Bakalım yazın transfer teklifi gelecek mi? gelirse kaç para bonservis önerecekler. Hep böyle birbirimizi gazlıyoruz en az 30 milyon euro filan deniyor sonra oyuncu ya 5 milyon euro teklif geldimi şaşırıyoruz.