# Victor Nelsson

20'den asagi vermesinler. Bunu 20 ettigi icin demiyorum ancak giderse bizim kaybedecegimiz cok olacagi icin bunu ancak bu cesit para ile "belki" telafi edebiliriz.

Gördüğü sarı neydi yaw bu arada, dokundu mu orada?
Penaltıda hadi oyuncu düşerken kendisini Muslera'ya takıyor. Değil ama hakem yorumudur diyelim. Nelsson'un sarı kartı rezilliğin daniskası. Maç sonrası bein'deki hakem programında da gösterdiler. En ufak teması yok. Ayağını kısıyor hatta temas etmeyeyim diye. Antalya'lı kamilin ayakları birbirine dolanıp düşüyor. Ufak detaylarla kazandık bugün. İşler yolunda gitmese çok net biçiyordu hakem bizi.

Bence pozisyon almaları yanlış birebirde çalım yeme olasılığı yüksek ki hacı rihjt bir pozisyonda bakkala gönderdi tüm defans dağıldı orada profesyonel bir oyuncu orada o şekilde müdahale etmez o pozisyon gol olsa 3 puan gidecek burada herkes nelsonu elestirecekti .
Erkenden uyaralım 15 e verilir 20 ye verilir yerine bir adam alınır orası yönetimin kararı ama bence tehlike çanları çalıyor.

Dünkü maçta o Amerikalı hacıyı çok iyi tuttu, fizik olarak bu kadar kuvvetli olan bir adamla sarı kartı olmasına rağmen maç boyunca iyi boğuştu. Ben dünkü maç özelinde yine çok beğendim. Rakip defansları da görecem bu Amerikalı forvet karşısında adam boğa gibi kuvvetli hem de alıp gidiyor.

Seviyorum bu çocuğu yav

Bizde kalsın. 26sından önce satmayalım

Geri
Üst Alt