# Victor Nelsson

topsuz oyunda ki pozisyon kayıpları evlere şenlik kim izlemişte bu kadar para verdirmiş enterasan teknik manada da pek özelliği yok gibi marcao hadi teknik , bunda o da yok anadolu stoperi olur belki
2-3e alsak sorun yok ama 7 çok

Bunda 7 milyonluk bir şey göremedim şu anda kadar. İnşallah sağ stopere geçince düzelir.

Şu ana kadar ki performansı nedeniyle verilen 7 milyon euroya acıyorum.Umarım toparlar.

Her topu ıskalıyor

Keşke stopere daha tecrübeli birini alıp 7myi gedsona ekleyip alsaydık adamı

V2

Kjaer kesin oynayacak mi. Buyuk sakatlik atlatti Milan'da da as olmayacaktir artik muhtemelen. Christensen de Barca'da as olmayacak. Nelsson oynadigi maclarda iyi oldugu icin kapabilir bence formayi gayet
Cok kucuk ihtimal. Hjulmand Kjærdan vazgecmez bu bir. Christiansenden de vazgecmez bu da iki. Nelsson 4 veya 5 sirada Vestergaard'a bagli biraz da.

Andersen'i asla kesemez müthiş 1 herif.
Kjaer lider diye oynar.
AC son dönemde kötü bilemedm.
V.gaard dönene kadar 3-0 olur maç.

Yine de bu 4lü kalburüstü stoperler yani iyi bir rotasyonda 3-4-5. olmak da iyidr.

Iyi ve tam bir takimda belki ilerde iyi bir stoper olabilirdi. Ancak bizim icin tamamiyle cope atilmis 7 milyon euro olacak. Gelecek sezon Giresunspor'a kiralariz 100bin liraya.

Reis ona takılma sen benzetme o ama bu kadar düz adama 115 milyon lira verilmez.Riva'dan gelecek geliri bozup 200-300 milyon lira almayı düşünürken Nelsson'a 115 milyon lira verilmesi rezillik.Bu adamdan bu parayı geriye alma imkanımız yok.

Ne görmüşler de 7milyon verdiler ilginç. Çok kötü değil iyi de değil. Semih oynasa farkı olur mu bilmiyorum.
Klasik terim kazığı

Bu istatistiğe göre Atınç nukan daha iyi oyuncu nelssondan ? Ayrıca bu tabloda nelsson harici 1,5 milyon euronun üstünde stoper yok ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baklavaları gömüyor sonrada sevmiyorum çok şekerli diyor bu nasıl iş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halterin üstündeki ağırlıklar şişme plastik gibi geldi.
:3838:

Gitmek istiyorsan gitmek istiyorum de kardeşim?

Artist artist tavırlar yapma.

20091.jpg

Geri
Üst Alt