# Victor Nelsson

Yandan sert ortalarda biraz kafası karışıyor.

Onun haricinde rakip kontrayla gelirken 80+ civarlarında. 4’e 2 atağı nasıl kestin öyle kral

hiç haketmediğin şekilde kötü kadroyla çok yoruldun. tek başına çok develendin.

artık inşallah 3-0 gibi skorlarla daha az koşturacağın maçlar var gibi görünüyor. biraz mental olarak rahatlarsın.

bir altı ay sonra gideceksin biliyorum hakkın ödenmez teşekkürler her şey için genç kaptan.

Hedefimiz şu olmalı ,

Devre arası 20 civarı ve bir sonraki satıştan pay ile bunu satıp
Yerine yeni gelen jenseni koymak..!

Ve ordan gelen parayla 2 yeni oyuncu almak ( 1i si sol bek olmak üzere )

Diye düşünüyorum..

Arkadaşlar ben bu saatlerde hep Galatasaray’ı düşünürüm.Buraya yazmadığım yahut yazamadığım da çok şey var..

Hedefimiz şu olmalı ,

Devre arası 20 civarı ve bir sonraki satıştan pay ile bunu satıp
Yerine yeni gelen jenseni koymak..!

Ve ordan gelen parayla 2 yeni oyuncu almak ( 1i si sol bek olmak üzere )

Diye düşünüyorum..

Arkadaşlar ben bu saatlerde hep Galatasaray’ı düşünürüm.Buraya yazmadığım yahut yazamadığım da çok şey var..
Devre arasi Dk dan sonra kesin gider, bosuna almadilar rossu, ozamana kadar hazirliyacaklar bu arkadasi ki Nelsson gidince hemen yerine monte edilsin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

7m€ cok diyoduk tabiki az degil ama herif sahada herseyini ortaya koyuyor. Cok gelistirdi kendini ve daha da iyi olacak Aslan parcasi. Gercekten iyi stoper Allah nazardan korusun.

Devre arasi gitmez, gitmemesi lazim, anca sezon sonu gider. Sampiyonluk yolunda cok kritik oyuncu ihtiyacimiz var bu sari kafaya. Bakalim Ross nasil olacak hic tanimiyorum ve izlemedim. Nelsson’un seviyesine gelebilirmi soru isareti. Nelsson tuttu diye Ross da tutacak kesin diye bisey yok.

Sezon sonu iyi teklif alirsak gidebilir zaten gitmek istiyor ozaman da zorlamaya gerek yok.

Bonservisle maliyet hesabı yapılmaz.

Nelsson'un 5 senelik maliyeti 12 m euro. Senede 2.4 m euro demek, neredeyse geçmişte Serdar Aziz'e ödediğin maaşa eşit. Üstüne ciddi para kazandırabilir sana.

Biz genç potansiyelleri toplayalım derken bundan bahsediyoruz, Denswill denilen herifin bile 2.1 m euro kazandığı ligde aynı paraya tapulu Dan MT stoperin var.

7m€ cok diyoduk tabiki az degil ama herif sahada herseyini ortaya koyuyor. Cok gelistirdi kendini ve daha da iyi olacak Aslan parcasi. Gercekten iyi stoper Allah nazardan korusun.

Devre arasi gitmez, gitmemesi lazim, anca sezon sonu gider. Sampiyonluk yolunda cok kritik oyuncu ihtiyacimiz var bu sari kafaya. Bakalim Ross nasil olacak hic tanimiyorum ve izlemedim. Nelsson’un seviyesine gelebilirmi soru isareti. Nelsson tuttu diye Ross da tutacak kesin diye bisey yok.

Sezon sonu iyi teklif alirsak gidebilir zaten gitmek istiyor ozaman da zorlamaya gerek yok.

Ross tarzı transferler bizim gibi kulüpler için daha mantıklı az bonservis az risk hele ki kendi ligi dışına cikmamis stoper için 7 milyon ciddi bir paraydi Allah'tan Nelson her yönden bu paraları hak ettiğini kanıtladı.. Cicaldauya da yaklaşık aynı parayı ödedik sonuç ortada o yüzden çok ciddi bir potansiyel olmadıkça bizim denemelerimiz 3-4 milyonu geçmemeli..
Morutan transferini örnek verebiliriz sonucu şimdilik olumsuz gibi ama bu tarz topculari zararsız elden çıkarma şansımız oluyor en azından ..

93'te yaptığı saçma faulü hakem verse şu an sövüyor olacaktık. Çok gereksiz hareket yaptı.

Bence çok çok çok iyiydi. Yeri geldi eminin kademeye girdi, yeri geldi boeyi ileriden geri getirmedi onun kademesine girdi. Savunmada tek başına kpaşaya hükmetti

Yandan sert ortalarda biraz kafası karışıyor.

Onun haricinde rakip kontrayla gelirken 80+ civarlarında. 4’e 2 atağı nasıl kestin öyle kral
Aynı eleştiri geçerli. Burda hafif kassa yeter.

Kaptanım yalnız 32 yaşında stoperimiz varmış gibi hissettiriyor ya.

herif gayet iyi. bu performansı ile transfer yapar.

aldığımızda fazla para verdiğimizi düşünmüştüm yalan yok

Geri
Üst Alt