# Victor Nelsson

Ozaman sutlayalim
tapatalk_1652737977305.webp

Öyle yada böyle biz bu adamı en kötü ihtimalle 20-25m satıcaz İskandinavdan devam edilmeli kesinlikle
DK sonrası elimizde tutabileceğimize inanmıyorum açıkçası, hatta Dünya Kupası Kasım ayında oynanayacak olmasa muhtemelen şimdi 5 büyük ligden birinde forma giyiyordu

Evet birkaç arkadaş belirtmiş ama yinelemekte fayda var.

Onca müthiş defansif özelliklerine rağmen topu oyuna sokarken çok çekingen. Torreira kaç kere eliyle işaret etti çık azıcık topla diye, gözlerimlen gördüm.

Belki de geçen sene bir tramva oluştu bilemiyorum ama bu yönünü geliştirmeli

Görebildiğim sadece 2 eksiği var 1.si oyun kurulumunda ayağı temiz olmasına rağmen sorumluluk almaması,2.si atletik özellikleri ortalama seviyede.Bu ikisi haricinde kusursuz bir stoper karakteri,kişiliği de bonusu.

Bende öyle düşünüyorum 25 milyonu alıcaz gibi duruyor
Şimdiden oraya Nelssonda izlediğimiz strateji deki gibi garanti isme gitmek lazım 7'ye aldık 25'e satıcaz.
8-10 vermekten çekinmemeliyiz. Ve mümkünse Avrupa pasaportu olmalı.

Danimarkanin Dünya kupasi kadrosuna alinmis. Aslanim benim

Bence ligin en iyi stoperi oldu.

Ilk geldiginde bu kadar iyi degildi. Ligin transfer rekorunu kiracak oyuncu olmali normalde.

Bir ara sakatlanacak diye korktum tam DK öncesi kötü olurdu. Aslanim DK de süre alirsa bu son sezonu olur

Bizim transfer etme kriterimiz scoutların oyuncuyu izlemesi mi yoksa İnter'in transfer listesi mi ? ona göre mi para veriyoruz? Galatasaray kulübünün mevcut mali şartlarda 7.5 milyon euro gibi bir rakamı takımda üç stoper var iken 4. stopere bağlama lüksü var mı? Nelsson'un hangi özelliğine 7.5 milyon euro bağlandı? çabukluk? savunmada göstereceği liderlik le takım savunmasına yardımı? duran toplarda hem defans da hem ofans da etkili oluşu? hangisi?

Müthiş.

Takım arkadaşlarından kıskananlar olmuştur kesin.

Bu daha havalı. Milli takım sayfası paylaşmış. :money:

Geri
Üst Alt