Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
ulan yabancılar ne yazmış diye twitin altına bakayım dedim. hep bizimkiler yazmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkler olarak spam dışında bir şey yapmıyoruz sosyal medyada maalesef. Utanç verici.ulan yabancılar ne yazmış diye twitin altına bakayım dedim. hep bizimkiler yazmış
Sen çağları beğenmiyorsun,çağların premier ligde bulunması ve tm değerinin yüksek olması sebebiyle iyi olduğunu düşünüp beğendiğini zannediyorsun,bende izleyene,anlayana kadar aynı senin gibiydim burda çok yazmışımdır çağlarlı rüya kadrolarÜste 20 küsur milyon para almak nasıl bir tutmak oluyorsa?!..O para doğru kullanılırsa, neler yapılabileceğini de hesaba katmak lazım...
Çağlar beğendiğim bir futbolcu. Yabancı kısıtına da çare olabilir. Nelsson yerine Çağlar demek, Berkan' a mecbur kalmak yerine Midtsjö' nün veya Yunus/BAY yerine Rashica' nın oynaması anlamına gelecek. O mevkiilerde oluşacak kalite farkının daha yüksek olcağı kanaatindeyim. İsteyen aksini düşünsün...
Evladimin peşini bırakKjaer ve Christensen veteranlarından çok daha iyi.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Griezmann'ı kaçırdığı pozisyon kötüydü ama onun dışında gayet iyi oynadı
Parayi koydukkkkkkk
Griezmann'ı kaçırdığı pozisyon kötüydü ama onun dışında gayet iyi oynadı
25 milyonluk serbest kalma maddesi var. Onu bir kulüp kullanir, 25e satariz
Sezon öncesi sevillaya göndermemekle dogru bir is yaptik