# Victor Nelsson

Olivier Giroud: "Danimarka maçında defanslarındaki sarı kafalı çocuk yüzünden gol atamadım." [TF1]

1669661917915.webp

Monchi beter olsun cimri kel bizden ona oyuncu yok, bu sezon bizimle sampiyon olur ondan sonra 25e gider cok arayacaz sari kafayi
Devre arası bir takımın alma ihtimali bir hayli yüksek diye düşünüyorum. Ross çok zamansız sakatlandı, hazırlık maçlarında güçlü takımlara karşıda oynayıp iyi performans gösterse belki Nelsson devre arası gitse bile stoper bakmak zorunda kalmayacaktık.

Giroudu sahada görebilen var mı? Victor Nelsson gururumuz. Skordan bağımsız bizim gözümüz tamamen ondaydı. Yenen gollerde hatası yok, tabi şansına Mbappe değil Giroud ve Dembele gelmesi de önemli ama hatasız ve çok iyi oynadı. Bence Avusturalyayı yenip gruptan çıkarlar. Fransaya gelecek olursak. Sacha Boey seçilmedi diye kızdık ama Kounde baya iyiydi. Boeyde çok güçlü dinamik ama gereksiz yere yorulurdu.
InCollage_20221126_205259875.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yazın yolcu olur maalesef tutamayız kendisini bence. Kaptan olarak bir maça çıksın gitmeden başka da bir beklentim yok artık

Geri
Üst Alt