Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok mücadele ettik bu forumda şu yorumlarla.7 milyon verilip alınması elzem değildi orta saha yokken.Kuzey Avrupalı oluşu, milli takımda oynaması piyasasını düşürüp zarar ettirmez ama fark yaratacak bir oyuncu da değil.Bedava Donk'u tutsak daha iyi demiştim,Lyundma da zaten daha iyi.Sıkıntı defans gömülünce sıkı bir Kuzey Avrupalı, defans açılınca çölde bedevi gibi dolaşıyor.Büyük takım oyuncusu olduğuna bir türlü ikna olmadım, gerekirse satıp Kaan Ayhan felan yapsak (hazır Lyundmaa da varken) karlı bir iş olur.Elmas -Terim -İşitan döneminde yapılan transferlerin hepsinden rahatsızım, o dönem gelen ya da sözleşme uzatan herkesi göndersek ses etmem.
Boey için de neler demisizdir ama şimdi en iyi oyuncumuz.Asil anlatmak istediğimiz takımda orta saha yokken kaliteli defans olmuş bir anlamı yok (parayı stopere gömüp Taylan+Berkan orta sahası ile oynamak nedir).Lakin 13. bitirdik para eden defans hattı olmasına rağmen.Şimdi fark yaratmasınin nedeni diğer parçaların tam olmasından.Boey+Nelson+Barış Alper gibi oyuncuların gelişim göstermesi ziyadesiyle mutlu ediyor ancak Semih Kaya'larla felan da şampiyon olduk, planlamada elzem olan orta saha ve hücum hattıdır.Her sene genç diye zar atamayiz, aynı mantıkla alınan Ross fos çıktı mesala.Torera, Oliviera,İcardi,Rasica, Mertens gibi kendisini kanıtlamış oyuncular öncelikli tercihimdir her daim.Nelson+Boey gibi oyuncularda biz mahcup olalım, Galatasaray kazansın yeter ki!Çok mücadele ettik bu forumda şu yorumlarla.
Boey için ben de dedim çünkü kötü oynuyordu. Nelsson geldiğinden beri iyi oynuyor. Futbolcunun yarattığı zaaf ile takım oyununun yarattığı zaafı ayırt etmek kolay.Boey için de neler demisizdir ama şimdi en iyi oyuncumuz.Asil anlatmak istediğimiz takımda orta saha yokken kaliteli defans olmuş bir anlamı yok (parayı stopere gömüp Taylan+Berkan orta sahası ile oynamak nedir).Lakin 13. bitirdik para eden defans hattı olmasına rağmen.Şimdi fark yaratmasınin nedeni diğer parçaların tam olmasından.Boey+Nelson+Barış Alper gibi oyuncuların gelişim göstermesi ziyadesiyle mutlu ediyor ancak Semih Kaya'larla felan da şampiyon olduk, planlamada elzem olan orta saha ve hücum hattıdır.Her sene genç diye zar atamayiz, aynı mantıkla alınan Ross fos çıktı mesala.Torera, Oliviera,İcardi,Rasica, Mertens gibi kendisini kanıtlamış oyuncular öncelikli tercihimdir her daim.Nelson+Boey gibi oyuncularda biz mahcup olalım, Galatasaray kazansın yeter ki!
Reis sıkıntı orada zaten sen bu adamın gelişebileceğini ve potansiyeli olduğunu düşünüyorsun. Ben ise bu adamın Galatasaray kulübüne atılan 7.5 milyon euroluk bir kazık olduğunu düşünüyorum. Bu adam 7.5 değil de mesela boey gibi 1.5-2 ye alınsa ona hiçbir sözüm yok.Ama euro olmuş 15-16 lira sen transfer sezonunda en çok para verdiğin oyuncundan gelişmesini bekleyeceksen transfer planlamanda sıkıntı var demektir. Bir de 7.5 milyon euro verdiğin adamı paraya ihtiyacın olduğu anda en kötü 6'ya satman lazım. O da yok.Bu adama 5 milyon euro vercek kulüp varsa gideceği yere sırtımda taşımazsam namerdim.

Bir futbol uleması vakası daha.
Reis sana bir jenerik senaryo çiziyorum.
Galatasaray kulübü bu sezonu 6 veya 7. bitirdi diyelim. Transfer yapacaksın ama paran yok futbolcu satman lazım. Değerli asetlerden bi kaç tanesini elden çıkarman lazım. Sana göre Über yetenekli olan bu Nelsson isimli stoper arkadaşımızı Hangi kulübe ve kaç paraya satabilirsin veya alan olur mu?

Fener kjaer diye bir oyuncu aldı hatırlıyor musun? 7.5 falandi biz de bu arkadaşı o civarda aldık sonuç ne bu arkadaş hiç güven vermiyor kjaer Fener nerdeyse gol yemiyor taş gibi duruyordu sahada.
Çok basit bir şekilde bu adamın değil 7, 3 etmesi bile şüpheli

Bağlayan Işıtan diye biliyorum.Bu adamı kim bulduysa emeklerine sağlık
Işıtanla Ogan ikilisini tebrik ederim o haldeBağlayan Işıtan diye biliyorum.
Işıtan Gün: Nelsson ve Barış Alper Yılmaz transferlerinde rol oynadım. Barış Alper Yılmaz, Fatih Terim'in listesindeydi.Işıtanla Ogan ikilisini tebrik ederim o halde
O halde Terim hocama da burdan sevgilerimizi yollayalımIşıtan Gün: Nelsson ve Barış Alper Yılmaz transferlerinde rol oynadım. Barış Alper Yılmaz, Fatih Terim'in listesindeydi.