# Victor Nelsson

ezbere yorum var bir de: ''Kaleciye pas''
Bu mesajı böyle okudum
images

Iyidi ama nelsson icin işleyen duzen bozulur mu? Bence bozulmaz. Mactan önce de dedim. Herkes yerinde oynamali, kazim sol bekte oynamaliydi

Top kullanım konusunda her zaman iyi değildi bunu tartışmaya gerek yok ama defansif olarak bugün gayet iyi seviyede oynadı.

Bizim pres futbolunda Nelsson'un oynama ihtimali pek yok ayrıca Abdülkerim'i de sola kaydırmaya gerek yok. Rotasyon yapıyorsak Kazım-Kaan-Kerem yapılıp Abdülkerim dinlendirilip Nelsson-Sanchez denenebilir onun hariç başka arayışa girmeye gerek yok.

Bizim gibi önde basan takımların stoperleri çabuk olmalı. Bir pozisyonda forvet oyuncusunu çok rahat dönmesini sağladı. Kötü stoper değil zaman zaman piyasa değerinin korunması için oynatmak lazım. Bayern'e karşı yine önde basacaksak Angelino sol bek oynasın stoper ikilimizi bozmayalım ama kapanıp geçiş oyunu oynayacaksak bugünkü kadro ile oynayabiliriz.

geri pası baya bırakmış ama bizim oyunumuzda sanchez - abdulk tandem katkısını düşünürsek oynaması zor.

yedekte bekledikçe tıpkı beyaz bir domates gibi olgunlaşıp kızarmış

ben maç boyunca çok beğendim aksi gibi hatasızda oynadı. bu saatten sonra kesmemiz zor

Geri
Üst Alt