# Victor Nelsson

Galatasaray tarihinin en karakterli topçularından birisi.

Ona her halükarda bok atmaya çalışan karaktersizlere rağmen hala çıkıp hatasız oynuyor.

Umarım bizden sonra çok iyi yerlere gelir bir Marcao şerefsizine bakıyorum bir de buna, adamın hammaddesi

Galatasaray tarihinin en karakterli topçularından birisi.

Ona her halükarda bok atmaya çalışan karaktersizlere rağmen hala çıkıp hatasız oynuyor.

Umarım bizden sonra çok iyi yerlere gelir bir Marcao şerefsizine bakıyorum bir de buna, adamın hammaddesi

Taraftara trip atti diyorlardi gecen. Bu sefer ekstra mactan sonra taraftari gidip alkisladi.

Çok büyük karakter koydu sahaya bugün hatasız oynadı bizde yedek kalacak bir adam değil.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftara trip atti diyorlardi gecen. Bu sefer ekstra mactan sonra taraftari gidip alkisladi.
İlk yedek kaldığı dönemlerde iç sahada bir maçta taraftar çağırınca gitmemiş.

Trip dedikleri mevzu bu.

Neyse zaten ayrılacak ocak ayında, ülkedeki en zor maçta, en iyi ikinci santrafora adım attırmadı. Davinson daha iyi stoper ama her maç aynı standartta oynamıyor.

Oyun kurulumunda eksik olsa da bugün takımın derdi oyun kurmak değildi zaten. Apo’dan iyidi bence

Dzeko tipi yarmalara karşı hep iyiydi Nelsson. Buhranlı zamanları da atlatmış gibi duruyor. Kafası daha rahat oynadı. Sezon sonuna kadar kalsa daha iyi bence. Nicelik olarak eksiğiz zaten stoper rotasyonunda.

Geri
Üst Alt