# Victor Nelsson

Toplu oyunda takımın temposunu,ritmini düşürüyor ama stoperliğine diyecek en ufak söz yok world class 10/10 stoper.

Topu kullanamaması ciddi sorun haline gelecek. Rakip takım diğer stopere markaj yapmıyor topun Nelsson'a atılmasını istiyor.

avcı abdülü kitleyip bunu bomboş bıraktı rakip tdlerin bunu kullanması sürekli sıkıntı yaratır

defans olarak iyi tabi

Azmin ve çalışmanın zaferi Nelsson, Sanchez-Abdülkerim ikilisi oynarken bile pes etmedi ve şu noktada belkide defanstaki 1 numaralı isim haline geldi ona her zaman güveniyordum beni de haksız çıkarmadı süper bir performans gösterdi.

Gecen sezon ki sampiyonlukta büyük bir pay sahibiydi

Bu yüzden Nelsson herzaman benim icin degerli bir oyuncu

Kadromuz da bulunan bütün oyuncular degerli

Oyuncular destekleyelim ve sahip cikalim

Formayi tekrar aldi ve haftalardir güven veriyor iyi bir performans sergiliyor nelsson

Maçta canı sıkıldı keşke Onuachu olsaydı da kapışsaydı diyordu. Enis tüy siklet kaldı

Sene sonuna kadar kalmalı en kritik viraja girerken yollanmaz 3 kulvarda birden devam ediyoruz.
Bir takımda en az 3 tane kaliteli stoper olmak zorunda. Ligdeki diğer stoperleri toplasan bizim 3 adamdan biri anca eder.

Oyun kuramıyor, zart zurt diyenler ilk gole baksın.

Uzun topları zaha sayesinde etkili oldu ancak İstanbul gibi kapanan takımlara işe yaramaz

keramettin adminin dediğine geldik. 2 ay önce sanchez şöyle iyi böyle iyi derken nelson'u itin şeyine sokup çıkardık geçen sezon hiç faydası olmamış gibi. şimdi sanches başlasa buna o kadar para gömmeye gerek yoktu demeye başlarız. tabii bu taraftardan çok teknik heyetle alakalı biraz da. taraftar da bileti kesecek adam arıyor devamlı.

Ne yalan söyleyim Nelsson un verdiği şu güveni özlemişim, Nelsson satılmayacaksa eğer Davinson yerine Nelsson un devam etmesine de karşı çıkmam açıkçası

Tamam Davinson kadar iyi top kullanamaz, Abdülkerim gibi hücum tarafında ekstra iş yapmaz ama kusursuz bir savunmacı herif

Her şeye rağmen, ne yaşanırsa yaşansın, sahada topunu oynuyor, mızmızlanmıyor, ağlamıyor, tam bir profesyonel. Eksikleri var mı? Evet, var, ama zaten eksikleri olmasa, A+ bir takımda oynardı.

Büyük saygıyı hakediyor…

Bu adam hava toplarında uçuyor çok ilginç. Ayrica aslanım harbiden güven veriyor. Bu sene top class stoperlerimiz var gerçekten en sorunsuz mevkimiz.

Geri
Üst Alt