Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.084
- 25.405
- 3.183
Bardakçı iyileşince kulübeye gidecek ben olmam dercesine oynuyor
Maşallah nazar değmez inşallah
Maşallah nazar değmez inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence plde geriye yaslanan kapalı savunma oynayan takımlara gitmesi lazım. Asıl orda efsane olur diye düşünüyorum.italyaya giderse efsane olur tam onluk lig.
o takımlar da iyi takımlar değil 8-15 arası sıralaması olan takımlar ordan daha iyi yerde olmasını isterim.Bence plde geriye yaslanan kapalı savunma oynayan takımlara gitmesi lazım. Asıl orda efsane olur diye düşünüyorum.
Takım boyu uzadıkça zorlanır gibime geliyor. Ağır sayılır çünkü. Koyacaksın geride bekleyen takıma yerden havadan top vermez sjjsjso takımlar da iyi takımlar değil 8-15 arası sıralaması olan takımlar ordan daha iyi yerde olmasını isterim.
Takım boyu uzadıkça zorlanır gibime geliyor. Ağır sayılır çünkü. Koyacaksın geride bekleyen takıma yerden havadan top vermez sjjsjs
Pldeki versiyonu crystal palacetaki joachim andersenBence plde geriye yaslanan kapalı savunma oynayan takımlara gitmesi lazım. Asıl orda efsane olur diye düşünüyorum.