# Victor Nelsson

İnş ciddi bir durumu yoktur

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zahaya ne dıyon admınım hayalet gıbı oynuyo

kerem cok kötü zahada kötü napacaz solda
Birini koyucaz düzenli oynıcak

Aurier gelene kadar mertens zaha kerem önde barış sağda oynasın derim

İleri 4lü uyum kazanamıyor her maç farklı 4lü var

Savunmanın balansı. Sağ ve sol beke kimi koyarsak koyalım ligin en az gol yiyen takımıysak bu Nelsson sayesinde. Başakşehir maçında çıkınca tam o kale arkası köşede canlı izlediğim için söylüyorum tüm savunma allak bullak oldu, çizgi mizgi hak getire.

Önce Nelsson yazılır sonra yanına Davinson ya da Abdülkerim yazılır.

Son durumuna dair açıklama var mı bulamadım ben
Prag maçına oynayabilir mi

Bayern maçında yaptığını burada da yaptı denge reis. Kuzeyin kralı 🫡

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı pozisyondan ligdede 3-4 kere yaptı.Hakemler inanmadı rakibe vermedi kart ve faulü ama İspanyol çat diye çekti.Son adama dokunma arkadaş yetişemiyorsan bırak .Kontrol edebilecek mi bakalım ayağından mı aşacak tutup auta mı atacak belli değilken girme olaya

Kesinlikle Avrupa maçlarında oynamaması gerekiyor, o seviye için çok hantal kalıyor, pozisyon bilgisi denen nane de yetmiyor, canı sağolsun yapacak birşey yok ama seviyesi bu

Bence çok akıllıca duşurdu adamını ama hakem yemedi. Son dönemde izlediğim en iyi hakem performansı olabilir

Allah'tan hoca büyük bir vizyonerlik örneği göstermiş de Davinson gibi biri alınmış. Yoksa 10. hafta filan sezonu kapatıp seneye kaç transfer lazım diye tartışmaya başlardık.
Şampiyonluk hedefiyle oynayan hiçbir takımın stoperi olamaz. Aldığı topu istisnasiz bir şekilde 1 salise sonra geriye dönüp tekrar aldığı adama veriyor. Oynadığı her maçta boşu boşuna şu mevzu yüzünden baskı yiyoruz. Yahu bu seviyelerde top oynayıp nasıl 2 metre ileriye top süremezsin, pas atamazsın gerçekten diyecek bir şey yok.
Bir de bütün hava toplarını rakibe yollamak gibi bir özelliği var ki oraya girmiyorum bile.

Geri
Üst Alt