# Victor Nelsson

Kırmızı yediği pozisyonda ofsaytı davinson saçma sapan bozuyor

Hata yaptı ama çok kötü bir top kaybı sonrası takım yerleşemedi. Bu pozisyonu sadece Nelsson'a bağlamak haksızlık olur.

Paşam ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Amatörce bir hataydı, ligde yine ilk 11 devam.

Bu gün çok kötüydü. Kırmızı pozisyonunda bağımsız kritik hatalar yaptı. Taçtan yediğimiz pozisyonda rakibinin sırtında kaldı mesela. Bu gün fizik olarak rakibini bozamadı tam tersi zorlandı ve hatalar yaptı.

Avrupa maçlarımızda önde pres yiyince ciddi zaaf yaratıyor hakikatten. Ligde kusursuz, ama Avrupa'da tek yönlü oyun yetmiyor maalesef. Üzüldüm bugün Nelsson'a.

Dayı ne indiriyon herifi bırak atarsa atsın

Tecrübesine yakışmadı, sağlık olsun. Victor, desteğe devam.

Çok zor hata yapan birisi.o pozisyonda kerem d. topu kaptırdı ve maalesef nelsson bir an uyuyunca kırmızı geldi.kızamıyorum kendisine

Yedeğe atıldı yeri geldiğinde çıktı aslanlar gibi oynadı eyvallah.. Ama kısmına gelirsek her topu Musleraya atmasından cidden gına geldi.. Ya kalecilerin bile ayaklarına bakılıyor oyun görüşüne bakılıyor Nelsonin hala bu kadar kötü olması kabul edilemez.. Ha TR Ligi'nde her daim Fırst class stoper olur ama üst seviyede mümkün değil yani bu şekilde ..
Ben kırmızı pozisyonunu konuşmuyorum bile pozisyon icabı olabilecek durum

Sinirden bakmadım bile tekrara ama keşke bıraksaydı rakibi. Son vuruşları rezaletti belki yine kaçırırlardı. Atsalar bile 11v11 oynamak daha kötü senaryo değildi.

Geri
Üst Alt