# Victor Nelsson

Çok iyi bir teklif gelmedikçe yahut kendisi gitmekte diretmedikçe önümüzdeki sezonlarda da kalmasından yanayım; stoper mevkii istikrar ister.

Zaten en az dört sağlam stoperin olmak zorunda, bizde üç kişi var ve en çok güven veren de Nelsson. Kaan' ın başka yükleri var, altyapıdan gelenlerde ışık yok...

Bu adam savunma bakanı ya. Sanchez çok büyük topçu fakat her siyahi oyuncuda olan kafalarındaki lag ve ping problemleri sanchezde de var malesef. Bu tarz adamlar savunmada vezirde eder rezilde. Ama nelsonun standartı belli. Taş gibi stoper valla.

Dipnot: Apo-Sanchez de baya uyumsuz şahsi fikrim

11e döndüğünden beri en formda oyuncumuz. Dün yine müthiş oynadı. Ligin en iyi stoperi

Saha dışında kafasının bulanık olduğu bir dönem hariç hiç aksamadı. Sol stoperde gayet iyi bu arada Davinson ile oynarken. Abdülkerim yurt dışı yapmak ister ve giderse bu ikili devam etmeli.

her hafta stoperlerimizden birini ligin en iyisi yapıyoruz :d

darısı hücum oyuncularına

Yazın yeni sözleşme yenilemeye yanaşmazsa satalım derim

€20m bandına satmak istiyorsa yazın satmak zorundayız yoksa €10-12m bandına satabiliriz ancak

Nakit açısından rahatsak bu kaybı göze alabiliriz tabii

Yazın yeni sözleşme yenilemeye yanaşmazsa satalım derim

€20m bandına satmak istiyorsa yazın satmak zorundayız yoksa €10-12m bandına satabiliriz ancak

Nakit açısından rahatsak bu kaybı göze alabiliriz tabii
Bence Nelsson uzatmaz sözleşmeyi. Gider bu yaz.

Büyük liglerden sağlam bir talibi çıkarsa bu defa kesin gider ama sıradan bir takıma da gitmek istemez diye tahmin ediyorum...

Atletizm ve top kullanma konusunda çok üst düzey olmadığı için top class kulüplerin büyük bedeller ödemesi zor görünüyor. Çok iyi bir teklif gelmedikçe yahut kendisi gitmek istemedikçe vaz geçmeyeceğim bir futbolcumuz olduğunu dün yaptığım güzellemede belirtmiştim. Nelsson' u 10-12 ye satıp da yerine kimi, kaç paraya alacağız? Adam hem hala genç, hem de tecrübenin dibine vurmuş durumda ki kaleci ile birlikte tecrübenin en önemli olduğu diğer mevkiden bahsediyoruz...

Kendisini ve kulübü tatmin edecek olası bir teklifle giderse, en verimli oyuncularımızdan biri olarak tarihimize yazılır. Aksi halde daha yıllarca kalıp efsanelerimizden biri olmasını çok isterim...

Birkaç aydır olduğu gibi, son maçta o kadar beğendim ki, acaba abartıyor muyum diye düşündüm. Burada okuduklarım ve az önce izlediğim analiz hiç de abartmadığımı teyid etmiş oldu;

Büyük liglerden sağlam bir talibi çıkarsa bu defa kesin gider ama sıradan bir takıma da gitmek istemez diye tahmin ediyorum...

Atletizm ve top kullanma konusunda çok üst düzey olmadığı için top class kulüplerin büyük bedeller ödemesi zor görünüyor. Çok iyi bir teklif gelmedikçe yahut kendisi gitmek istemedikçe vaz geçmeyeceğim bir futbolcumuz olduğunu dün yaptığım güzellemede belirtmiştim. Nelsson' u 10-12 ye satıp da yerine kimi, kaç paraya alacağız? Adam hem hala genç, hem de tecrübenin dibine vurmuş durumda ki kaleci ile birlikte tecrübenin en önemli olduğu diğer mevkiden bahsediyoruz...

Kendisini ve kulübü tatmin edecek olası bir teklifle giderse, en verimli oyuncularımızdan biri olarak tarihimize yazılır. Aksi halde daha yıllarca kalıp efsanelerimizden biri olmasını çok isterim...

Birkaç aydır olduğu gibi, son maçta o kadar beğendim ki, acaba abartıyor muyum diye düşündüm. Burada okuduklarım ve az önce izlediğim analiz hiç de abartmadığımı teyid etmiş oldu;

Abdülkerim-Nelsson-Kaan-Kerem-Berkan-Barış Alper-Torreira şimdi Köhn de eklendi bu ekibe.

Bunlar takımın sahadaki motor gücü. Savaşan ve vazgeçmeyen adamlar. Bizim için çok değerliler. Bu mentalitedeki oyuncularla başarısız olmak zor.

Geri
Üst Alt