# Victor Nelsson

Maç başı savunmamız alarm veriyor, bu kadar kritik maçta davinson niye oynamıyor dediğimde hocadan iyi mi biliyorsun oyuncu yeni geldi diyorlardı. Şu Nelsson’dan kötü oynama şansı var mıydı? Her sezon başı bu adam aşırı ağırlaşıyor, bunu görmeyen hoca ben oldum dememeli

Elit stopermış al sana elit stoper

Ulan metehan yapmazdı bu hataları

Yarın satılırsın inşallah

Stresli maçlarda hep böyleydi zaten Bayern maçını unuttunuz mu

Macin icine etti. Bilerek yapti demwk istemiyorum ama var bi bokluk

Geçen sezon zalgiris maçındaki hatasıyla yedek kulübüne gitmişti, şimdi de bu maçla aynı duruma düştü. yazık etti yine kendine.

Hazırlık maçında Nelsson kabak gibi ofsaytı bozduğu, çok kolay pazara gittiği halde altyapı topçusuna sallanıyordu...

Formayı kaybedip döndüğü zaman da dağınık başlamış zamanla toparlamıştı, böyle dengesiz dönemleri oluyor ama bu akşam çok fena patladı bize.

Her sene aynı mevzu. İlk haftalar bu nasıl topçu olmuş diyoruz sezon sonuna kadar yine taş gibi oluyor. Sabredin biraz

Gerçekten çok kötüydü ama yapacak bir şey yok. En kötü maçı bu olsun. Tek maçtan harcanacak oyuncu değil.

Sezona iyi başladığını görmedim çok fazla yıpratmamalıyız elbette ama kendini bulana kadar Sanchez ile yer değiştirmesi şart.

Geri
Üst Alt