# Victor Nelsson

Maçın gitme sebebi ama sinirle de olsa bazı yorumlar var ki gerçekten akıl dışı.

Ben Nelsson'a güveniyorum toparlar, geçen sezon da iyi başlamadı ama sonrası malûm.

Asıl odaklanılması gereken sorun kesinlikle Apo. Yeni değil bildiğin aylardır düşüşte.

Sike yapsa bu kadar zarar vermezdi takima.Belli olmasin sike yaptigi diye arada biraz katli verirdi.Her harekrti falso olur mu bi adamin bi macta.Birisi su herife sol ayaganin da oldugunu hatirlatsin.Her topa sag ayagiyla vurmaya calisip kendi pozisyonunu bozuyo dengesiz herif. Topu karsilarken bile sol ayagini kullanmaz mi bi adam ya akil alir gibi degil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maçı izlemedim

ama alametifarikası istikrarlı biri olması ve hataları minimumda tutması

yoksa olağanüstü bir atlet yahut çok teknik bir stoper değil

tamamen istikrarı, karakteri, oyun zekası ve defansif farkındalığı ile bu seviyede tutunuyor

dolayısıyla sarsıntılı olup güven vermediği maçlarda ciddi keyif kaçırıyor

keza oynatmak için bir sebep kalmıyor

Toparlicaktir. Apo’daki dususun durma ihtimali cok az. Davinson-Nelsson yapcaz mecbur.

Dünyadaki tek defans hatasını, tek ıskalamayı, tek gol yedirmeyi Nelson yaptı.

Giyotine koyalım kellesi vurulsun. Bu skora kelle lazım zaten net bu. Bu da Nelson olsun.

Takım arkadaşım çok büyük yanlış yaparak beni mağlup duruma düşürebilir. Beni geçen sezonlarda kurtarmıştı. Gerek bile yok buna. Ben öyle bir reaksiyon vermeliyim ki. Maçı 1-1 e getirmeliyim.

He getirirler. Bekle.

Profil fotoğrafım kendisi ve bugün ilk defa kendisine kızdım, asla bir iki hatası ile kesilecek adam değil. İtibarsızlaştırılacak adam ise hiç değil. 3 yıldır bu takım gol yemiyorsa kendisinin ciddi payı vardır.

Klasik sezon başı Nelsson'u. Sezon içinde taş gibi performansını gösterir yine.

Hata yapılır ama öyle hata yapılmaz. İlk pozisyonda seksin top bırak, tek şansın yok.

Neyse onun hatalarından öte seviyeye gitti zaten maç ama geldiğinden beri en skandal hatalarıydı, onun dışında Abdülkerim’den iyi oynadı açıkçası.

maç 1-0 bitse nelsson'a söverdik, 5-0 kaybedilen maçta da tek tek oyuncu performansı sorgulanmaz. komplike bi sıçış söz konusu demektir.

Davinson bu takımın 1.stoperidir. Nelsson seviyesinin en üst kısmında dahada gelişmeyecek. Artık kariyerinde ne hızı gelişir ne de geriden oyun kurma özelliği oturur. Ayakları iyi değil o yüzden bence en güzeli satmak

Geçen sezon ki zalgiris maçının kopyasını oynadı ve formayı tek maçla yine verdi. Bakalım bu sefer geri dönüş yapabilecek mi..

2 ultra büyük hata yaptı, mağlubiyetin baş sorumlularından bence.

Davinson gibi Bi adam varken ne bardakçı nede Nelson kadroya yazılmalı

Geri
Üst Alt