# Victor Nelsson

Bu adam çok iyi bir hamle stoperidir başka bir şey değil. Topla oynayan değil de topu rakibe verip alan savunması yapan takımlarda gayet iyi yapar. Asıl sıkıntı olan biziz bence. Danimarka milli takımına alınan, değer kattığın bir oyuncuyu aldığın paraya bile satamamamız yani. Bu adam sakatlık yaşamadı ve ciddi sorunlar yaşamadı. sadece hocayla anlaşmazlığa düştü diye 15 gören adamın değeri bir anda 3 katı düştü. bu tamamıyla bizle alakalı bir sıkıntı bence.

Ne nefret dolu garip insanlarsınız ya, 7 m euroya geldi cüzi maaşını aldı, 3 sene muhteşem katkı verdi sonra yedek kalınca götü başı dağıttı. Hala Danimarka MTde olan ve kesinlikle kötü stoper olmayan bir adam.

Siz gidin de Jelert gibiler nolacak ona bakın, 0 katkıyla ne kadar para girdiğini de oradan hesaplarsınız.

2 - 3 saat önce özetlere bakmıştım. Yaptığı penaltı sadece aptalca idi. Arada olur

Ne nefret dolu garip insanlarsınız ya, 7 m euroya geldi cüzi maaşını aldı, 3 sene muhteşem katkı verdi sonra yedek kalınca götü başı dağıttı. Hala Danimarka MTde olan ve kesinlikle kötü stoper olmayan bir adam.

Siz gidin de Jelert gibiler nolacak ona bakın, 0 katkıyla ne kadar para girdiğini de oradan hesaplarsınız.
Burda en iyi donemini gecirdi muhtemelen de bidaha oyle bir zirve gormeyecek. Poposu kalkti sonra. Medyalarda gs hakkinda ileri geri konusmasinida biliyordu ustune birde saygi mi duyalim

Su adama soylenenler az bile

Burda en iyi donemini gecirdi muhtemelen de bidaha oyle bir zirve gormeyecek. Poposu kalkti sonra. Medyalarda gs hakkinda ileri geri konusmasinida biliyordu ustune birde saygi mi duyalim

Su adama soylenenler az bile
Senin hayatında kimseye saygın yok zaten, hiçbir ziki beğenmemeyi kendine amaç edinmişsin, bu kafada devam et çok da zikimdeydi.

Sane’ye de çöp diyordun top oynayınca göt oldun sesin çıkmıyor, yarın kötü oynasa yine gelip saygı mı duyalım diyeceksin, değişmez.

Senin hayatında kimseye saygın yok zaten, hiçbir ziki beğenmemeyi kendine amaç edinmişsin, bu kafada devam et çok da zikimdeydi.

Sane’ye de çöp diyordun top oynayınca göt oldun sesin çıkmıyor, yarın kötü oynasa yine gelip saygı mı duyalım diyeceksin, değişmez.
Neden kisilestiriyorsun konuyu yav gelde Nelssonu konusalim haksiz miyim ?
Begenmiyorum Saneyi evet, got oldum anlamina mi geliyor? Jelert hakkindada hakliydim o zaman onuda konusalim hayret bisey ya

Bu herifin bizde bir ara performans vermesi tamamen Allah'ın inayeti ile oldu. Ben buna inanıyorum valla.

Geri
Üst Alt