GSC Haber Victor Nelsson'dan Galatasaray'a Veda Mesajı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000173606.webp

Victor Nelsson, Galatasaray'a veda etti.

"Sevgili Galatasaray. Benim için zamanım sona erdi. Kalbimin derinliklerinden, mütevazı ve içten bir şekilde teşekkür ederim. Galatasaray'da geçirdiğim süre boyunca bana ve aileme gösterdiğiniz sevgi ve destek harikaydı. Her dakikasını çok sevdim ve keyif aldım.

Her zaman bir Galatasaray taraftarı olacağım ve kulübü uzaktan destekleyeceğim. CİMBOMBOM ailesinin ve kulüp tarihinin bir parçası olmaktan mutlu ve gururluyum.

Bir gün stadyumda ve İstanbul'da sizlerle görüşmeyi dört gözle bekliyorum.

İçten saygılarımla ❤️"

güle güle

keşke az akıllı olsaydın da şu güzel yılların ve devamının parçası olmaya devam etseydin

şampiyonluğumza küfreden ifb'lilerin düğün göbekçisi konyasporlu çarli zelenoff için yediler seni KING, bi kısım taraftar da çanak tuttu. nordsjælland'da üstün başarılar diliyoruz

#farewell and adieu

Artik Okan hoca ile nasil bir kavga ettiyse o iyi, sevdigimiz oglan sapitik bir seye donustu anlatilanlara gore. Ama ben yine de seni iyi anacagim Victor!

Aferim gene baya guzel mesaj birakmis. Takdir ettim. Yolu acik olsun.

Kendisini severim. Aklını kullansaydı güzel bir kariyeri olurdu. Yönetemedi kariyerini.

yolun açık olsun. emeğin var. yine de hıyarlık yaptığın için kızgınım

Son yıllarda en çok sevdiğim topçulardan biriydi kulüpteki. Kendisini İtalyada full sezon oynadığı halde bonservissiz bırakmamız ise korkunç. 20'ye falan satmayalım dediğimiz zamanlar vardı ilk 2 şampiyonlukta özellikle. Çok yazık oldu. Göndermeliymişiz Sevilla'ya.

Güle güle vikink abi, 2 sezon önce temelli ayrılmalıydık, özbek's family sağolsun.

Keşke futbolcu öğütücü okan hoca ile yaşadıklarınız yaşanmasaydı da hala biz de devam ediyor olsaydın. Şampiyonluklara çok net katkı verdim, ben senden razıyım, yolun açık olsun

emeklerin için teşekkürler. çocuğuna da acil şifalar.

Büyük emekleri var şampiyonluklarda ama Okan Hoca yedi gibi sözler yanlış. Buradan bedava Tottenham'a gitmiyor adam, wi-fi şifresine gidiyor unutmamak lazım.

Keşke Sevilla'ya satsaymışız zamanında hakikaten.

ben de severdim Nelsson'u. Kendi hatası da var ama biz de değerlendiremedik. Yolu açık olsun.

Büyük emekleri var şampiyonluklarda ama Okan Hoca yedi gibi sözler yanlış. Buradan bedava Tottenham'a gitmiyor adam, wi-fi şifresine gidiyor unutmamak lazım.

Keşke Sevilla'ya satsaymışız zamanında hakikaten.
Çok doğru yorum, oyuncular ederini bulunca satmak lazım, tabi bunun için de futbol aklımızın olması lazım, bizim satamama nedenimiz yerini dolduramayacağımızı düşünmek. Luyindama'yı da satmadık sonra adam futbolu bıraktı. Barış a 35-40 gibi teklifler geldi bırakamadık çünkü elimizde iyi yerliler yok(ki bence bu yıl satıp direkt Can Uzun çekilebilirdi, ya da Kerem'i sattığımız yazın başında süper Başkan Dursun Özbek'in Oğuz Aydın'ı bana bırakın diyip alamaması gibi durumlar yaşamasaydık geçen sene bile satabilirdik)
Bundan dolayı bir oyuncuya güzel bir teklif geliyorsa yeri doldurulup kesinlikle satılmalı.

Çok sevdiğim bir oyuncuydu, hikaye pek iyi bitmedi maalesef. Ama emekleri çok.

Yolu açık olsun.

Geri
Üst Alt