Video Haber Victor Osimhen: "Ben ve ailem burada çok mutluyuz"

Bu sene tadını çıkaramadık bu ikilinin ama seneye Osimhen - Icardi ikilisini izlemek müthiş olur. Tabi Icardi sakatlıktan sağlam ve formda dönebilirse.

Bencede icardinin akıbeti baroş gibi olur katkı alamayız daha ayrıca hızlı yaşıyor adam taraftarıda gerer Moratada yedek kalırsa sorun oluşturur gibi duruyor osimhenin arkasına atletik gerektiğindede kanat oynayan potansiyeli olan biri
Guessand ama Osimhen'i alirsak onu alacak para kalmaz tabi.

Guessand ama Osimhen'i alirsak onu alacak para kalmaz tabi.
Oyuncuyu bilmiyorum abide noname biride olabilir yedek kalmayı sorun etmeyecek biri olmalı olurda osimhen kalırsa icardi morata ikilisi osiyi yemeye çalışır özellikle Morata yedek kalırsa sorun çıkaracak belli

Oyuncuyu bilmiyorum abide noname biride olabilir yedek kalmayı sorun etmeyecek biri olmalı olurda osimhen kalırsa icardi morata ikilisi osiyi yemeye çalışır özellikle Morata yedek kalırsa sorun çıkaracak belli
Belki Romulo Cardoso gerci Goztepe de cok para istermis.

Gönlüm "kalacak kalacak, ailesi de seviyor, bu kadar bütünleşme sahte olamaz" diyor, aklım "burada işi ne"..

sağ beki kaanla götürürsek aslında çokta bir transfere ihtiyacımız yokk ama muslera soru işareti...

Onyekuru için Everton ve Monaco'nun kapısında yattığımız günler geldi aklıma hey gidi hey bee...

Ne olursa olsun her zaman arkandayız aslan. Takibe desteğe devam yollarımız ayrılsa da. Ben inanıyorum şimdi olmazsa eğer 30 larının başında yollarımız yeniden kesişecek.

Sezon sonu yaklastikca adamin neşesi azaldi kafasi bir dunyadir simdi
Ailesi menajeri bizim klup arkadaslari
Her kafadan bir ses çıkıyor dur
Zor karar belki hayatinin kararı bakalim neler olacak

dünden beri galatasaray taraftarından yorumlar okuyorum twitterda burada youtubeda

taraftar yine icardi sara apokerim barış filan hepsini göndermiş

ne kolay bu iş ya

sarayı 2 maç beğenme eğenme hemen yolla

osimhen ve kaleci için zaten 90 milyon para vereceksin

bu durumda daha kaç milyon verip icardi ve saranın iyisini alacağınızı düşünüyorsunuz

galatasarayın gelecek sezon tüm imkanları zorlayarak kuracağı en iyi kadro yedekleriyle beraber şöyle bir şey olur

kaleci
boey davinson lucumi eren
torreira lemina sara
bernardo osimhen barış

günay, kaan, ozan, sallai, abdülkerim, berkan, jacobs, genç 6-8, genç 10, yunus, ahmet, icardi, genç santrafor

böyle bile neredeyse 120 milyon harcaman gereken 7-8 transfer yapmış oluyorsun

daha sarayı gönderelim icardi gitsin, o gitsin bu gitsin

Geri
Üst Alt