- 18 Mayıs 2011
- 54.497
- 58.694
- 4.613
Sattımiçardi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sattımiçardi ?
Bencede icardinin akıbeti baroş gibi olur katkı alamayız daha ayrıca hızlı yaşıyor adam taraftarıda gerer Moratada yedek kalırsa sorun oluşturur gibi duruyor osimhenin arkasına atletik gerektiğindede kanat oynayan potansiyeli olan biriMorata ile de yolları ayiririm
Guessand ama Osimhen'i alirsak onu alacak para kalmaz tabi.Bencede icardinin akıbeti baroş gibi olur katkı alamayız daha ayrıca hızlı yaşıyor adam taraftarıda gerer Moratada yedek kalırsa sorun oluşturur gibi duruyor osimhenin arkasına atletik gerektiğindede kanat oynayan potansiyeli olan biri
Oyuncuyu bilmiyorum abide noname biride olabilir yedek kalmayı sorun etmeyecek biri olmalı olurda osimhen kalırsa icardi morata ikilisi osiyi yemeye çalışır özellikle Morata yedek kalırsa sorun çıkaracak belliGuessand ama Osimhen'i alirsak onu alacak para kalmaz tabi.
Belki Romulo Cardoso gerci Goztepe de cok para istermis.Oyuncuyu bilmiyorum abide noname biride olabilir yedek kalmayı sorun etmeyecek biri olmalı olurda osimhen kalırsa icardi morata ikilisi osiyi yemeye çalışır özellikle Morata yedek kalırsa sorun çıkaracak belli
bütün bütçeyi osimhene harcayıp transferi kapatıyoruz deseler kabul eder misinSENİ SATANI BİZDE SATARIZ
Her türlü yol ayrılmalı icardi ileOsimhen kalırsa İcardi ile yol ayrılmasının gerektiğini düşünüyorum zort ?
Zaten biz bütün bütçeyi çar çur edip nerde çöp var ona harcarız. O yüzden Osimhen’e tamamım yanına bi kaç kişi buluruz bi şekildebütün bütçeyi osimhene harcayıp transferi kapatıyoruz deseler kabul eder misin
Verilmez abi o para 10-15 isterler o parayı verdiğim adam en az 15-16 gol katkı vermesi lazım Ahmet kutucu mesela Eyüp’te çok iyiydi bizde olmadı büyük takım olayı farklı olabiliyor diagne örneğide varBelki Romulo Cardoso gerci Goztepe de cok para istermis.