Video Haber Victor Osimhen: "Ben ve ailem burada çok mutluyuz"

Verilmez abi o para 10-15 isterler o parayı verdiğim adam en az 15-16 gol katkı vermesi lazım Ahmet kutucu mesela Eyüp’te çok iyiydi bizde olmadı büyük takım olayı farklı olabiliyor diagne örneğide var
Allahınızı severseniz 3 ayda oldu olmadı olayına girmeyin. 30 milyona Bayern’e gönderdiğin adam 2 sene bir şey yapmadı, alt yapı ile idmana çıkıyordu, kulüp bakılıyordu. Dibua sakatlanmasa gitmişti. Barış sol bek oynamayı kabul etmese Kasımpaşa ile Eyüp arasında seçim yapmıştı. Kerem gelir gelmez harikalar mı yarattı? Ahmet daha ne kadar şans buldu da olmadı yaftası direkt yapıştırılıyor mesela.

Allahınızı severseniz 3 ayda oldu olmadı olayına girmeyin. 30 milyona Bayern’e gönderdiğin adam 2 sene bir şey yapmadı, alt yapı ile idmana çıkıyordu, kulüp bakılıyordu. Dibua sakatlanmasa gitmişti. Barış sol bek oynamayı kabul etmese Kasımpaşa ile Eyüp arasında seçim yapmıştı. Kerem gelir gelmez harikalar mı yarattı? Ahmet daha ne kadar şans buldu da olmadı yaftası direkt yapıştırılıyor mesela.

ahmet hadi neyse de internet mecralarında saraya acayip bir nefret var

anlamıyorum bizim taraftarı

her sene şampiyon takımı komple bozup yeniden yapmak istiyorlar

ahmet hadi neyse de internet mecralarında saraya acayip bir nefret var

anlamıyorum bizim taraftarı

her sene şampiyon takımı komple bozup yeniden yapmak istiyorlar
Taraftarımız inanılmaz derecede şımarık(en hafif tabirle)

Her sene bir sen önce harcadığın 50-60 milyon dolar çöp olsun tekrar yeni 100 milyon dolarlık transfer gelsin kafasındalar. Herkes çöp. Yani Sara’yo gönderelim diyenlerin %80 yerine kimi alacağı dediğinde Barella, Rodri, Pedri falan ister (sıfır abartı)

Parası?
Banane kardeşim ben taraftarım muhasebeci değilim onu da başkan düşünsün der çıkar işin içinden.

Icardiye yol verin gitsin arjantinde hatunlarla havuzlarda gezsin alin bu adami arkasinada bir forvet buluruz

Bize sahada yuregini koyacak adam lazim icardi bu saatten sonra ne kafayi verir ne de vucudu el verir

Kalma ihtimali benim için %1’dir.

Tavsiyem fazla medya gazına gelmeyin ki acısıyla sonra hem futbolcuya, hem yönetime saydırmayın. İmkansız bir şeyi garanti gibi göstermeye başladı medya, bunu da bilerek yapıyor gibi

Kalma ihtimali benim için %1’dir.

Tavsiyem fazla medya gazına gelmeyin ki acısıyla sonra hem futbolcuya, hem yönetime saydırmayın. İmkansız bir şeyi garanti gibi göstermeye başladı medya, bunu da bilerek yapıyor gibi
Oyuncuya neden saldiralim adamin degeri belli gidecegi klup bizden buyuk bir klup olacagi kesin adam sampiyonluk verip gidiyor saldiran cikarsa taksimde hadım edilsin

İzleyelim görelim tabikide olmadı dememdeki olay Eyüp’teki katkıyı biz alamadık potansiyeli vardır tabi belkide bizim sistem için uymadı çocuk birazda fener almasın diye aldığımızı düşünüyorum kutucuyu

osimhenin bonservisini icardinin bobregini satip karsilayacagiz izlenimi aldim

Doğru planlama ile İcardi ile gayet oynar. İş hocada biter. Bir sürü takım var 3 lüyü oynayıp başarılı olan. Ama dediğim gibi hoca bunu doğru yaparsa ve doğru transferler yapılırsa ancak mümkün. Ve bu doğru işler yapılırsa meyvesi de baya kaliteli olur. Ama oshimen kalır mı orası muamma. Birde atlanan ciddi bir konu var. İcardi tam olarak ne zaman ve ne seviyede dönecek. Bunu kimse bilmiyo. Ben İcardiyi çok seviyorum ama biraz şüphelerim var umarım hepimizi yanıltıp zımba gibi döner

Geri
Üst Alt