GSC Haber Victor Osimhen: “Benim için gerçekten konuşmak çok zor“

Bu saatten sonra giderse üzülmem ki görünen gidiyor.

1 sene kaldı. Görevini fazlasıyla yaptı. Riske girmeden oynayıp 1 sene vakit geçirebilirdi. Karakteri düzgünmüş. Canla başla çalıştı.

Araplar olmasa Avrupa'ya gitmezdi. Kalırdı bizde. Ama çok iyi para teklif ettiler. Bir şey diyemem.

Yolu ve bahtı açık olsun.

Bir an önce resmiyete dökülse de bizim transfer komitesi artık kimlerden oluşuyor ise ona göre çalışmalara başlasınlar.

Acaba bizi nasıl bir yaz bekliyor??

Abi avrupaya yerine araplara gitsin neyin kafasındasınız. Avrupada hedef yükseltir durur bu herif öyle bir karakterde.
Arap yaptığı anda oradaki ortamı süzmesi ve avrupa piyasasında adının azalması gerekiyor.
70 milyon bonservis 18 milyon maaş. 9 da vergi 27 milyon senelik gider 2 sene kalsa 54 milyon euro bize maliyeti.
Avrupada başarı getirdikten sonra maaşını hiç sorun etmedim etmem de ama o bonservis yok mu takım kuruluyor o paraya.
Bırakın bok gibi para harcayan adamlar bonservisini alsın, duygusal adam bir bakmışsın karşılıklı anlaşıp ayrılırlar.
2 sene 90 milyon maaşını alsın kaldığımız yerden devam ederiz.
Yalnız kendinizi adamın yerine koyun 1 sene top oynayıp 45 milyon euro alıyor bir tarafta da 3 sene harcayıp aynı parayı almak var.
Kimse kimseyi kandırmasın az iki naz yapsa 45->60 olur.

Arabistan kararını destekliyorum.

Gidecekse avrupa yerine oraya gitsin.

Bir akıl tutulmasımı yaşanıyor, anlamıyorum! Sosyal medyada da birçok taraftarımız "inşallah Avrupa'ya gider" yazıyor, keza burada da benzer yorumlar var.

Avrupa'ya gitmesi halinde hem gelecek yıl şampiyonlar ligindeki potansiyel rakiplerimizden biri güçlenmiş olacak, hem de 32-33 yaşından önce tekrar bize gelme ihtimali çok azalacak. Ancak Arabistan'a giderse 1-2 sene sonra Avrupa'nın rekabetçi ortamı ile buradaki tutkulu atmosferi ozleyip geri gelme olasılığı çok daha yüksek olacak.

Sayesinde harika bir sezon geçirdik, bir dünya starını doya doya izledik. Kiraligim demeden her maç canını dişine takarak oynadı. Yolu açık olsun, umarım çok yakın bir zamanda yeniden yollarımız kesişir..

Pixel 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Victor Osimhen'in gitmesi sonrası taraftarlar ancak sol açık da Jadon Sancho sağ açıkta Leroy Sané ve Mertens yerine Bernardo Silva anca keser! Evet sevgili yönetim Victor Osimhen sonrası tekrardan rakiplere psikolojik üstünlük kurmak istiyorsanız yerine ancak bu isimler veya bunlara benzer isimler alınmalıdır.

Şu başlığı canlandırıyorsunuz ikide bir ansayfaya her girdiğimde kalp krizi geçiriyorum ya 😂

Geri
Üst Alt