GSC Haber Victor Osimhen, Bugün Türkiye'den Ayrılıyor

araplara gitme hacı dayı ,bizde ucl oyna ,o medeneyitsizlerden daha iyi teklif alırsın

Iyi tatiller kral. Kapımız sana herzaman açık. Fazla uzun sürmemesi iyi oldu bu durumun.

Verdiği emekleri için teşekkür ederiz. İnşallah 2 sene sonra tekrar buluşuruz.

Araplar maaşı ödemeyince alacakları kimden istiyor?

FIFA, UEFA orada işlemiyor sanırım.

bari avrupa'da bi yere gitseydin izlerdik kimse sallamıyo arabistan ligini

Güle güle, Verdiğin hizmetler için Teşekkür ederiz. Seni kaybetmek bizi üzüyor ama sen bu 30-50m senelik paraları hakediyorsun. İlerde gelmek istersen gene de kapımız açık... başarılar kib.

1 yıl kiralık olmasına rağmen her zaman takımın en çok mücadele eden oyuncularından oldu. Şampiyonlukta da büyük pay sahibi. Araplarla maddi anlamda yarışacak gücümüz yoktu zaten. Araplara gitmesine üzüldüm en azından avrupada mücadele etseydi.

Ayrılsın ya napalım
zaten 10 üstü saçmalık üstü olurdu kendi bilir

yolu bahtı açık olsun. benim gördüğüm muslera ve icardi'den sonra varlığıyla bizi şampiyon yapmış 3. oyuncudur. en azından 1 şampiyonlar ligi oynayıp gitmesini isterdim ama kendine göre de vardır bi izahı, gerekçesi.

tekrar kavuşmak dileğiyle.

Araplardan en az 2 3 yıl daha iyi kontrat alabilecekken neden böyle aptalca bir tercih yaptı anlamadım bizde yada avrupada bir takımda ucl de 3 5 gol atsa çöl develerin simdikinin 2 katı maaş teklif ederdi

Geri
Üst Alt