GSC Haber Victor Osimhen: "Dünyanın en büyük kulüplerinden biri Galatasaray"

Gururla devam edeceğim... Sanki alt metinlerden bakınca kalacak gibi geliyor sinyali çakmaya başlamış.

Elveda

Osimhen: "İlk sezonumda rekorumu kırmak önemli. Çok büyük bir kulüpteyim. Türkiye'nin en büyük kulübü. Dünyanın en büyük kulüplerinden biri Galatasaray. Bu sezon benim için hayat boyu hatırlayacağım bir anı oluyor benim için. Önceliğim her zaman takımım. Önemli olan Victor Osimhen değil, takım burada. Roland da burada önemli, Mario da Sanchez de Torreira da..."

Elveda

Osimhen: "İlk sezonumda rekorumu kırmak önemli. Çok büyük bir kulüpteyim. Türkiye'nin en büyük kulübü. Dünyanın en büyük kulüplerinden biri Galatasaray. Bu sezon benim için hayat boyu hatırlayacağım bir anı oluyor benim için. Önceliğim her zaman takımım. Önemli olan Victor Osimhen değil, takım burada. Roland da burada önemli, Mario da Sanchez de Torreira da..."
Hoşgeldin

Victor Osimhen: "Çocukların maskeleri takmaları ve onlara ilham olmak çok güzel bir his. Galatasaray’a gelene kadar böyle bir şey görmemiştim. Ben de onlara gurur vermeye devam edeceğim."

Ayrılık mesajı vermiş, bize yasatiklarin için teşekkürler kral

Giderse kızamayız, 3 büyük ligdeki büyük takımları hakediyor bu yaşta.

Yok kardesim akli varsa kalmaz
Gider premier lig yapar bir kontrat bitirir
Sonra geri doner 30 yaslarinda

Osimhen: "İlk sezonumda rekorumu kırmak önemli.

Osimhen Türkiye'yi seviyor ve sevildiğini biliyor, burada huzurlu ve mutlu
Takımdan ayrılırsa bunun tek nedeni yönetimin bonservisi için gerekli parayı bulamaması olur.

"ilk sezonumda" gol rekorumu kırmak önemli. çok büyük bir kulüpteyim. türkiye'nin en büyük kulübü. dünyanın en büyük kulüplerinden biri galatasaray.

"ilk sezonumda"
"ilk sezonumda"

Yalan söyleme lan, inanırız çünkü...

tek başına şampiyon yaptı. Heykel gelmeli bu şerefsiz sezonda yüzümüzü güldürdü.

biz aşığız
aşkın da tarifi yoktur
2-ilUfqlkE9u6hJ9.jpg

#nuff said

Seneye sağlam bi bütçe ile güzel kadro planlamasıyla 2-3 yıil içeresinde gerçekleşecek Avrupa vizyonumuzla ikna etmemiz lazim.

Bu adamın önderliğinde hiç de hayal değil. Insallah olur da, nefes kesen CL maçları seyrettirir bize.

Napoli al barışı ve 40 milyon euronu sal bize.

Mükemmel bir adam, çok iyi bir insan, büyük Galatasaray'lı. United'da gidecekse burada kalsın

Geri
Üst Alt