Video Haber Victor Osimhen: "Galatasaray'a sonsuza kadar minnettar kalacağım..."

gitse bile bir gün kesin geri gelir bu bence

burayi özleyecek

Victor Osimhen: “Galatasaray ile aramızda karşılıklı bir bağ, gerçek bir aidiyet var. Dürüst olmak gerekirse Galatasaray’a sonsuza kadar minnettar kalacağım.”

Kalacak.

Yolu açık olsun yapcak bir sey yok. Bitti diye üzülme yaşandı diye sevin diye bir laf var ya tam bizim Osimhenle olan iliskimizi özetliyor. Önümüze bakalım.

IMG_8021.webp

Tutamiyacagimiz belliydi , hersey icin tesekkurler kral

yani kalması çok çok inanılmaz bir olay olur, gitmesi hayatın olağan akışı ve olması gereken gibi geliyor bana..

açıklaması, hayatın olağan akışına daha yakın gibi ama kalırsa .......

Onun için büyük bir veda yapmalıyız 4 gece üst üstte rams parkta sıra geçesi. sınırsız içki ve ikram olacak

PSG
R.Madrid
Barcelona
Liverpool

Bu dördünden biri olmadıkça kalmalı bence. Cidden bu takımları hak ediyor. Hatta PSG bile final oynayacak olmasına rağmen diğer üçüne dahil değil tarihsel olarak.

M.United
Arsenal
Chelsea

Bu üçü tarihsel olarak büyük kulüpler ama mevcut durumları karışık ve kronik loser Arsenal dışında hep sirkülasyon olan yerler.

Keşke burada kalıp kulübü berbaer daha da büyütmeyi tercih etse.

Maradona Napoli gibi bir hikaye Osimhen Galatasaray arasında olsa.

Osimhen için tek ihtimal var o da Psg olursa olur olmazsa avrupadan 1 sene daha beklerler

Nereye çeksen oraya gidiyor demeç. Politik davranmış ki normal. Kapıyı kapatmamış ama daha iyi bir şans bulursam bana müsade demiş..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen için tek ihtimal var o da Psg olursa olur olmazsa avrupadan 1 sene daha beklerler

R.Madrid Mbappe varken almaz.

Barcelona Lewa sonrası çok düşük ihtimal ama ben sanmıyorum pek tarzları değil. O tarzın kralı İbrahimovic'i tenekeye bağlayıp gönderdiler. Ayrıca o kadar para bağlamazlar FFP ile dertleri var.

Arsenal'in ihtiyacı var ama tiki taka 4-6-0 derler almazlar Arteta varken hele.

M.United kesin salça olacak ama bence oraya gitmemeli.

PSG başkanının kapısından yatıyordur Ali Koç alın ne olur diye. İsterlerse tutamayız biliyor.

Juventus da kesin salça olacak ama Napoli satmaz diye düşünüyorum rakibi diye. Bir de en sevmedikleri rakibi Milan falan gibi de değil.

Liverpool bu sene şampiyon olduğu için tercih etmeyecek bence öncelikleri başka mevkiler olur (bek, stoper vb.)

Bana göre de en kuvvetli ihtimal

1. PSG
2. M.United
3. Juventus

olacak. Sonuncusu Napoli'den dolayı vetolanır. United'ın ismi çok büyük ama 10 yıldır sıra takımı oldular. PSG olmazsa Suudi'ler dışında o parayı verecek kulüp kalmıyor.

Suudi'ye gitmez diye düşünüyorum ben 26 yaşında. Biz o paralara çıkarsak en azından bence 2. veya 3. seçenek olacağız PSG ve maksimum 1 takımın daha ardından.

Geri
Üst Alt