Video Haber Victor Osimhen: "Galatasaray'a sonsuza kadar minnettar kalacağım..."

Burdan gideceğine veya kalacağına dair çıkarılacak bir şey yok siz kendi kendinize ağlaşıyorsuniz

Gittiğinde kariyeri olacak ama mutluluğu olmayacak :( buradaki atmosferi dünyanın başka hiçbir takımında bulamayacak. Bunu da buraya yazıyorum. O yüzden giderse bir sonraki durağı yine burası olacaktır.

Gitse bile 2030-2031 gibi geri gelecek 1-2 sene gomis katkısı verecek

Osimhen için doyurucu bir sezon oldu. Daha ne yapacak? Seneye kalsa da yine max bu kadarını yapardı. Yarım kalmış bir durum olduğunu düşünmüyorum!! Kariyerini geliştirmek için ya Top seviye avrupa takımlarına ya da yedi sülalelesini kurtarmak için suudlara gidecektir.

Bu kadar güzel bir adam çok nadir gelir bu ülkeye. Giderse de yolu izi açık olsun. Söktü aldı sampiyonlugu

Biraz gerçekçi düşünmek lazım. Bonservis, maaş, imza parası, imaj hakları ve menajer ücreti ile en az 100 milyona malolacak bir trabsfer. Eder mi? Fazlası eder tabi ki. Ama bizim şu ekonomik şartlarda bir futbolcuya 100 milyon yatırmamız büyük risk. Bunun sakatlığı var, Avrupa da başarız olup değer kaybetmesi var. Ayrıca diğer transferlere bütce kalmayacak.

Keşke bizim olsa. Ama hayalden öte bir transfer.

Barcelona, Arsenal, ManU ve Juventus şu anda en çok Osimhen gibi bir forvete muhtaçlar. Bu yüzden o paraları rahatlıkla verebilirler diye düşünüyorum.

Bir kiralık aşk olarak geldi ve gidiyor. İyi ki gelmiş. İleride yollar tekrar kesişecektir bir gün.

Bu yaşta niye kalsın Türkiye'de? İngiltere de her gün gündemde olur farklı bir havası vs var.

Geri
Üst Alt