GSC Haber Victor Osimhen: "Hayal kırıklığı..."

Arda Kerim

SIĞIRPRESS
Yönetici
Moderatör
1740929738284.webp

Victor Osimhen: "Hayal kırıklığı... Takım arkadaşlarımın eforundan gurur duyuyorum. Burası zor bir lig. Şampiyonluk yarışında devam ediyoruz ve bunu elde etmek için kaliteye sahibiz."

Victor Osimhen: "Takımı ve arkadaşlarımı seviyorum. Her şeyi yapmak istiyorum, onlara destek olmak istiyorum. Takımda herkes bu düşüncede. Hocamızla, oyuncularla ve taraftarla birlik hissediyoruz. Bazen gol atamasam bile savunmaya yardım etmeye çalışıyorum. Her maçı kazanmak için çıkacağız ve şampiyonluk yolunda en büyük adayız."

Victor Osimhen: "Derbide kazanamadık, üzgünüz. Kasımpaşa'da da kazanamadık. Ancak bu şampiyon olamayacağımız anlamına gelmiyor. Hepimizin uyanması lazım."

Oyun hayal kırıklığı.
Değişiklikler de hayal kırıklığı.

Sen hariç. Sağol karakter koyuyorsun.

Sen ve Lemina dışında mücadele eden kimse yok.

Takımın oyuncuları kaliteli ama hocası kaliteli değil..

osimhen ligin içinden geçer diyoduk elinden geleni yapıyor da takım oynamayınca osimhen'de kurtarmıyor işte

herif tek başına yoktan var ediyor

başardığı her ekstra iş için , teknik ekip o kadar sıvıyor

olacak iş değil.

Bu herif olmasa bu takım ancak beşincilik altıncılığa oynardı.

'Hocamızla' ibaresini osimhen söylemiş olsa bile forum yönetimi silebilir mi acaba rica etsem

Bu olmasa nisan da fb şampiyonluk kutluyordu.

Senden razıyız.. Sene başı piyango gibi çıktın geldin.

O piyango olmasaydı işimiz Allah a kalmıştı..

Bazen gol kaçırınca kızıyorum ama bu adam gerçekten sahada her şeyini ortaya koyuyor. Yani sezonu bu formsuzluk seviyesine rağmen bu noktalara getirebildiysek en büyük pay Osimhen'de, Bu maçtada yine yoktan var ettiği bir penaltı aldı ve golünü attı. Morata ile birlikte Osimhen'i oynatabilecek bir formül bulmamız ve Osimhen'in yükünü azaltmamız şart olacak.

Neresi zor lig yav. Cogu takim Top 4 ülkenin ikinci liginde Ilk 3e zor girecek seviyede oynuyor.

Hoca sen olmasan 15. haftayı görmezdi Osim.

Sendeki kazanma isteğinin 10’da biri kenardaki beceriksizlerde olsaa…

Geri
Üst Alt