GSC Haber - Victor Osimhen: "Icardi ile beraber oynadığımızda rakipler bizim karşımızda duramayacaktır" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Victor Osimhen: "Icardi ile beraber oynadığımızda rakipler bizim karşımızda duramayacaktır"

1729702644405.png

Victor Osimhen: "Zor olacağını biliyorduk. Kazandığımız için mutluyuz. Sona doğru korkutucu anlar yaşadık. Gol atamadım ama önemli olan takımımızın kazanmasıydı."

Icardi ile oynamak kendisini rahatlatıyor mu?

Victor Osimhen: "Evet evet tabii ki. Onunla oynamak heyecan verici, sıradışı bir şey. Oyun kurulumuna da katılıyor. Çok deneyimli. Birbirimizi anladığımızı görüyorsunuz. Beraber oynadığımızda rakipler bizim karşımızda duramayacaktır!"

Victor Osimhen: "Beşiktaş maçında galibiyet için elimizden geleni yapacağız! Büyük mücadele vereceğiz. Taraftarımızın ilk düdükten, son düdüğe kadar destekleyecekleri için galip geleceğimize inanıyorum."

Bügün ilk defa isyan ediyordu macta, yunusun atti golde pas istedi alamadi ve isyan etti. Bügün istenilen kalitede olmasada önde tek basina bir güc olabilecegi gercegini unutmamak gerek.

Icardi ile oynamak kendisini rahatlatıyor mu?

Bu soruları soranların artık validelerine saygılarımı sunmak istiyorum. Bıkmadınız gitti. En sonunda her maç aynı şeyi sormayı kesin diyecekler de ikisi de mütevazi.

bugün kendi standartlarında vasat kaldı ama icardi bu kadar öne çıkıp mertens'ten iyi 10 numaralık yaptıysa o da osimhen'in varlığı sayesinde. o yüzden osimhen'in olmadığı anlarda da icardi-mertens 9-10'u yerine profili karşılamak adına bats-icardi tercih edilmeli kanaatimce. hocanın mertens'i illa bi yerlere koyacağı varsa bi şekil yer açıyo zaten kendisine, ona yapacak bişey yok.

tek karşı karşıyada adına yaraşır şekilde topun altına girip bitirebilse güzel olurdu. zannımca daha 3-0'dı ve tam anlamıyla maçı da bitirirdi. neyse canı sağolsun, bugün 1 tane kaçırdığını sokuktaş'a 3 tane geçirerek giderir umarım.

%50'sindeki bir Icardi bile üzerinde 2-3 kişi varken gol yapabilen bir oyuncu. Osimhen ile beraberken neler yapacak kim bilir. Osimhen'in varlığı çok kıymetli. Sahadaki herkesi yukarı çektiği gibi rakibi de demoralize ediyor.

Üst Alt