Mehmet Fatih
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2012
- 3.856
- 1.034
- 1.273
Istanbula mi ataturke mi inecek bilen varmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uçak takibi için özel yayın yapılacak deniyor. 21:30'da toplanmaya başlanacağı söylendiğine göre 22'den sonra gelecek demek. Uçağın kalkmasına daha var gibi.ucak takibi yokmu?
18 de falan bıner gec kalmaz o kadarUçak takibi için özel yayın yapılacak deniyor. 21:30'da toplanmaya başlanacağı söylendiğine göre 22'den sonra gelecek demek. Uçağın kalkmasına daha var gibi.
Sanmıyorum. UA, 21:30'da toplanmaya başlanıyoruz demiş. Toplanılması içinde bir süre verilir kalabalık olsun diye 22:15 falan diyorum ben.18 de falan bıner gec kalmaz o kadar
3 saatte anca gelıyo ucak amaSanmıyorum. UA, 21:30'da toplanmaya başlanıyoruz demiş. Toplanılması içinde bir süre verilir kalabalık olsun diye 22:15 falan diyorum ben.
Tamam 19:00'ta kalksa TR saati ile 22:00 iniş falan derken 22:15'te olur işte. 18: 00 dedikleri de Almanya saatine göredir arada 1 saat var sonuçta.3 saatte anca gelıyo ucak ama
ah birde yazabilsen, kim bilir neler söyliyeceksin. osiensen nedir arkadasIcardiyle başlattığımız hegemonya da finish him i yapacak olan adam varsa tam olarak osiensendir