GSC Haber Victor Osimhen: "Ligin en iyi takımına karşı mücadele edecekler ama bundan şikayet ediyorlar"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
HG22HTFXoAEjDPE.webp

Victor Osimhen:

"Doktorumuz Yener İnce ve ekibine çok teşekkür ederim. %100 olarak dönmem imkansız ama hemen başlamak istedim ben. Psikolojik olarak da beni çok iyi hazırladılar. Takım arkadaşlarım da bana inandılar.

Bugün aslında benim sadece dönüşümle ilgili değil tüm takım olarak da iyi şekilde mücadele etmemiz ve taraftarımızla ilgiliydi. Takımla gurur duyuyorum. Galibiyetten mutluyum.

Şahsen çok internete bakmıyorum. Tesise geldiğimde kulüpten biri (kullandığı koruyucu ekipman ile ilgili itiraz) bundan bahsetti. Ben anlamıyorum bu insanları. Ligin en iyi takımına karşı mücadele edecekler ama bundan şikayet ediyorlar. Ben golümü attım, işimi yaptım, elimden geleni yaptım. Benim için önemli olan buydu.

Daha önce söyledim, tekrar tekra söyleyeceğim... Galatasaray; yönetimiyle, hocasıyla, taraftarıyla, etrafındaki her bağıyla saygıma ve sevgime sahip. Bu armayı her şekilde korumak istiyorum, kalbimden gelerek söylüyorum...

Kupada yenildikten sonra daha hırslı hazırlanmamız gerekiyordu. Soyunma odasında konuştuk, geçti bu maç dedik, kendimizi motive ettik. Hocamız da bizi motive etti. Son 3 antrenmanda da çok iyi mücadele ettik. Bu maçtan bile daha hırslı ve daha istekli, daha yorucu antrenmanlar oldu. Rakibe tüm saygımla söylüyorum; antrenmanlardakinden daha az yorulduk bu maçta. Galatasaray olarak sezon sonuna kadar bu şekilde devam etmek istiyoruz."

Kolundan değil kral
Skinden korktular ki korktukları da başlarına geldi.

Victor Osimhen: "Kupada yenildikten sonra daha hırslı hazırlanmamız gerekiyordu. Soyunma odasında konuştuk, geçti bu maç dedik, kendimizi motive ettik. Hocamız da bizi motive etti. Son 3 antrenmanda da çok iyi mücadele ettik. Bu maçtan bile daha hırslı ve daha istekli, daha yorucu antrenmanlar oldu. Rakibe tüm saygımla söylüyorum; antrenmanlardakinden daha az yorulduk bu maçta. Galatasaray olarak sezon sonuna kadar bu şekilde devam etmek istiyoruz."

Victor Osimhen: "Bunu bütün saygımla söylüyorum rakibimize ama gerçekten antrenmandakilerden daha az yorulduk bu maçta."
Puhahahahah

Geri
Üst Alt