GSC Haber Victor Osimhen: "Okan Hocam ve Başkan ile sezon sonunda konuşma yapacağız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1741985209585.webp

Victor Osimhen: "Başkan'dan hocamıza kadar herkesin saygı çerçevesinde çalışması gerekiyor birlikte. Aynı zamanda aşçımızın, temizlikçimizin de bütün çalışanlarımızın da oyuncularımıza her zaman destek olduğunu unutmamamız gerekiyor. Gecenin 3'ünde 4'ünde bize destek olmak için onlarla iletişim kuruyoruz. Bu gizli kahramanlara da saygımızı göstermemiz gerekiyor."

- Barcelona'ya transferi konusunda söylentiler var.

Victor Osimhen: "Sezon sonuna kadar hiçbir transfer dedikodusuyla ilgilenmiyorum. Sezon sonuna kadar bu takımın oyuncusuyum. Okan Hocam ve Başkan ile de sezon sonunda konuşma yapacağız zaten. Bu kulüpte olduğum için ailem ve ben çok mutluyuz."

Osimhen GIF by Kral Sosyal

Bu mevzuları tamamen sezon sonuna bırakmak lazım.

Mümkün değil kendisi de Hoca da başkan da biliyor ha şuan bizde oynuyor. imkansız sezon sonu gidiyorum demesinin bir mantığı olmaz en doğru demeci veriyor. adam ya.

Gitsen de, kalsan da razıyız senden. Yeni sezonda olmasa bile günün birinde tekrardan biraraya geleceğimizden şüphem yok.

Yolu açık olsun. Olmasa zaten havlu atmıştık. Bu adam formdan düşmesin diye bize gönderildi. Türkiye liginde kariyer! yapsın diye değil.

Sanchez ile birlikte hem Dursun'un hem Okan'in yedigi tum haltlari bir geceligine de olsa unutturdular.

Kalmaz,kalmaması da iyi olur.umarim sampiyonlar ligi finallerinde izleyeceğiz kendisini ve mutlu olacağız..Okan hocanın nasılsın elinde rigaya,dinamo kirve karşı rezil olmasın..

Geri
Üst Alt