GSC Haber Victor Osimhen: “Sahadayken bambaşka bir canavara dönüşüyorum”

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000141380.webp

Victor Osimhen: “Sahadayken bambaşka bir canavara dönüşüyorum.”

Victor Osimhen: "İlk olarak, başarıya yabancı biri değilim. Tabii ki başarılı geçen sezon için Tanrı'ya şükrediyorum. Yaz transfer döneminden bu yana çok şey yaşandı...

Türkiye'nin en iyi kulübüne ve elbette dünyanın en iyi kulüplerinden birine gelmek benim için çok şey ifade ediyor."

1000141381.webp

​
- Lagos trafiği mi daha zor, yoksa Türk defanslarını geçmek mi?"

Osimhen bu soruya şu şekilde esprili bir yanıt veriyor:

"İkisi de kolay değil! Ama sanırım ben buna (Lagos trafiğine) alışığım. Burada büyüdüğüm için benim için normal, günlük hayatın bir parçası."

- "Başarısız Olmam İmkansız"

Victor Osimhen: "Geldiğim yer, kariyerimde ve futbolumda sahip olduğum zihniyeti gerçekten şekillendirdi. Yetenek orada olabilir, ama sahada bu kadar çok çalıştığım, bu kadar çok mücadele ettiğim sürece başarmamam imkansız."

Victor Osimhen: "Büyüyeceğimi biliyordum. Çok büyük olacağımı biliyordum. Gerçekten çok genç yaşlardan itibaren mücadele etmeye başladım."

Victor Osimhen: "Kaybetmek, dürüst olmak gerekirse, çok acımasız. İster sokak futbolu olsun ister gerçek maçlar, kaybetmeyi sevmem. Benimle yaşayan insanlar bilirler; bir maçı kaybedersem uyumam çok zordur."

Victor Osimhen: "Küçüklüğümden beri kaybetmeyi sevmem. Tabii ki bu normal, oyunun bir parçası ve bunu sindirmem lazım ama elimde olsa hepsini kazanmak isterim."

1000141382.webp

Victor Osimhen: "Beni birileri motive etmeden önce, ben kendi motivasyonumum. Kendime o kadar çok inanıyorum ki, bazen saha dışında kendime bakıp 'Bunları yapan gerçekten sen misin?' diyorum."

Osimhen:bazen kendimi kaybediyorum kaç kişiyi dovdugumu hatirlamiyorum

inanılmaz oynadı bugün, inanılmaz bi şekilde de taçlandırdı

nijerya'nın en kısa sürede elenmesi ve bu milli takım mevzusunun bir an önce kapanması dileğiyle

Geri
Üst Alt