- 3 Temmuz 2012
- 141.499
- 89.482
- 5.478
fb lider olunca görürüm ben parayıParasını şimdi bunlar mı odeyecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb lider olunca görürüm ben parayıParasını şimdi bunlar mı odeyecek.
Bu adam Kackere sakatlandikiAbi her sezon bu kadar mı faydalanacağız yani Osi'den. Ne gerek var ki o zaman yani
2. Bir 6 vakası mıGördüğüm şey ancak rüyada olur zaten
1 ay oynamasa bile b.ku yedik demektir. Bizde zaten en ufak sakatlık 3 hafta sonra oynuyorBir sakin olun yav bir bakalım neymiş neyin nesiymiş sezonu kapattırdınız adama
Kadromuz geniş değil mi niye fener lider oluyorfb lider olunca görürüm ben parayı
Kötüyse anlat ki tersi olsunGördüğüm şey anca rüyada olur zaten ancak
2 oldu bu bu sezon daha devre bitmeden. CL de maç kaçırdı yine kaçıracak gibi, derbiyi kaçırıyor vs. Epey sıkıntı yani üstad yawBu adam Kackere sakatlandiki
Yok olumlu bir şeydi2. Bir 6 vakası mı
Adamı niye satalım ahbert. Kendini nasil sakatlamış lan bu arada adele sakatligi mi yasamıs ?Abi satalım Osi'yi ya bırakın. 130 fln verirler umarım da biz ligde yine bir şekilde şamp oluruz birilerini alırız.
bu adam bize geldi geleli 1 tane formda maca cıktıgını hatırlamıyomBu adam Kackere sakatlandiki
İyiydi. O yüzden anlatmıyorumKötüyse anlat ki tersi olsun
osimhenle icardinin arkasına forvet mı alacaktıkKadromuz geniş değil mi niye fener lider oluyor