Mehmet Mert
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2012
- 3.658
- 1.643
- 1.913
hay milli takim gibi
yere batsin hepsi
yere batsin hepsi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye sıkıntı çıkıyor arda arda arda diye bagiriyordunuz oynasin görelimKadıköy'e Arda Ünyay ile çıkarsak sıkıntı çıkabilir.
Ben bağırmadım bağıranlar düşünsün.Niye sıkıntı çıkıyor arda arda arda diye bagiriyordunuz oynasin görelim
Bu dünya kupası yaw buna bir şey denmez de Afrika kupası var daha sakatsa oynayamaz gerçi orada. Bilmiyorum yaniSokayim sizin afrika kupaniza gereksiz herifler sonra konusunca irkci oluyoruz..Oynadiklari futbol bir bokuma benzemiyor afrika kupasi ptt liginden dandik
Ali koçun gitmesiyle başladı herşey. Kader ağlarını örüyor malesef. Belki bu tip aksilikleri önceden düşünüp tedbir alacak çapta insanlar tarafından yönetilseydik daha az hasarla atlatabilirdik.Acaip sövülesi bir senaryo içerisinde kaldık, böyle bir şey olamaz.
Evet antrenmana çıkmamış mt'deAbdulkerim de mi sakatlandi???
Ben bunu kabul edemiyorum artık. Bir olur iki olur bu böyle mi gidecek hep. Bir noktada ipler ya gerilecek ya kopacak çünkü kabul edilebilir bir şeyi yok yaniSakatlıktan dönecek hop Afrika kupasına gidecek
80 milyonu biz verdik sadece Nijerya kullanıyor adamı