GSC Haber Victor Osimhen Sakatlanarak Oyundan Çıktı

Sokayim sizin afrika kupaniza gereksiz herifler sonra konusunca irkci oluyoruz..Oynadiklari futbol bir bokuma benzemiyor afrika kupasi ptt liginden dandik
Bu dünya kupası yaw buna bir şey denmez de Afrika kupası var daha sakatsa oynayamaz gerçi orada. Bilmiyorum yani

Demek ki kim olursa olsun bir Türk takimi bir adama 75 milyon vermememliymiş!!!!

Buchi nerdesin la osura osura uyunulcak zaman mi açıklama yap

Bu kadar saçma sapan bir depara ne gerek vardı anlamadım. Ayrıca şu bok gibi sahalarda ve kasap futbolcularla adamı sakatlayıp geri gönderiyorsunuz. Başlayacam milli arasına.
Normalde sakatlık yalayan futbolcularda milli araya girdik o ara düzelir diyoruz. Bizimki milli takımda sakatlanıp sakatlığını kulübünde çekiyor. Milli takıma gidene kadar düzeliyor. Orda yine sakatlanıp geri geliyor.

Milli aralar da çok sakatlık oluyor. Anguissa, Mbappe(ciddi değil sanırım), Szymanski, Rahmani(bir önceki arada) bir kaç oyuncu daha vardı sanırım adını hatırlayamadığım. Milli maç sayısı çok arttı bu da futbolcu sakatlıklarına ekstra davetiye çıkarıyor. Napoli başkanının açıklamaları bu konuda doğru.

Sakatlıktan dönecek hop Afrika kupasına gidecek

80 milyonu biz verdik sadece Nijerya kullanıyor adamı
Ben bunu kabul edemiyorum artık. Bir olur iki olur bu böyle mi gidecek hep. Bir noktada ipler ya gerilecek ya kopacak çünkü kabul edilebilir bir şeyi yok yani

Geri
Üst Alt