Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.691
- 30.885
- 2.533
Allah kurtarır bok gibiydi Osimhenle hiç uyumu da yokLookman transferi kapanmıştır sebep buysa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah kurtarır bok gibiydi Osimhenle hiç uyumu da yokLookman transferi kapanmıştır sebep buysa
Orası tabi öyle. İlkay Gençler maçında hazır olacak deniyor, Osimhen'in sakatlığı ciddi değilse çıkarız. Lakin Osimhen'in sakatlığı ciddiyse özellikle CL'de ekstra zorlanacağız. Yapacak bir şey yok, çıkacağız en az hasarla atlatacağız.Hocam 1-2 maç vs de ama alternatif kalmıyor. Felaket senaryosu gibi bir şey yaşadık. Devreye min puan kaybıyla atmamız gerekiyor bakalım ne olacak
Biraz daha dursun bence. Ahmet kutucu gibi bir aslan var. Eyüpspor gollerini izliyorum. Çok iyi oyuncu. Çabuk harcadik adamiicardi persembe dönüyormus
korkarım ki bu sürec sonunda gs kapanacak
Adam öldü memetnijerya elensin istiyorum ama osimheni gorunce de kiyamiyorum uzulmesine
Cumartesi ilk 11 olursa hocaya agir söverim11 gün izin he
11
11
11
11
Abartma şimdi FIFA girer araya ceza verir. Sözlü munakasa olmuştur. Osimhen hocanın sülalesini anmistir okadarİnş nijerya hocasını dövmüştür de milli takımdan banlanmıştır
Ondan bağımsız Lookman 40-50 güvenerek ödenecek bir oyuncu da değil. Osimhen gibi bir süper star değil kendisi. Lookman'a Mathias Pardo+ u23 bir orta saha alınırsa çok daha büyük fayda elde ederiz.Allah kurtarır bok gibiydi Osimhenle hiç uyumu da yok
Bunu yapmak = BEN GALATASARAYA İHANET EDİYORUM demekCumartesi ilk 11 olursa hocaya agir söverim
Eger derbiye yetismezse osiS.liginde ve fb derbisinde sol önde sallai,en önde barış i kullanmalıyız.. Icardi ile bitmez o maçlar...Ligde diğer maçlarda da icardi yi kullanırız..
Singo gucsuzse biz ölelim yavbizim afrikalılar fizik olarakta güclü degil maalesef,singoda jacobsta osi de kolay sakatlanıp geç iyileşiyorlar