GSC Haber Victor Osimhen Sakatlanarak Oyundan Çıktı

Benim en çok içimi acitan kanatlara transfer olmamasi. Barisi forvete koyariz, Icardi biraz oynar, olmadi Kutucu koyarsinda kanatlarda hiç bir ofansif gücün olmamasi çok yaraliyor bizi. Heycan verecek genç bir yetenek lazimdi en az.

Çarşamba günü niye dönüyor abi sakatsa çıksın gelsin madem mr mı çekilecek napılacaksa yapılsın. Neyi bekliyor bilen var mı?

Daha ilk devre olmadan 3 kez milli ara olan bir lig ömrü hayatımda görmedim , bu yetmezmiş gibi ocakta afrika kupası sonrasında Dünya kupası var lig devam ediyor şampiyonlar ligi var t kupası başlıyor şaka gibi yemin ediyorum lanet olsun Şampiyonlar liginde bize ilk 8 hayali kurduran belkide gol kralı olacak adamı kullanamıyoruz delirecem vala
12 hafta gecmis ligde 9 mac oynamis (582 dakika) ve 3 golü var. bu da 6,4 mac yapiyor. toplam oynayabilecegi sürenin %50'sinde oynamamis sayilir.
3 gol de komedi gibi bir sayi zaten. Tayfur Bingöl 4 gol atmis, Onauchu 8

12 hafta gecmis ligde 9 mac oynamis (582 dakika) ve 3 golü var. bu da 6,4 mac yapiyor. toplam oynayabilecegi sürenin %50'sinde oynamamis sayilir.
3 gol de komedi gibi bir sayi zaten. Tayfur Bingöl 4 gol atmis, Onauchu 8
"12 hafta gecmis ligde 9 mac oynamis (582 dakika) ve 3 golü var. bu da 6,4 mac yapiyor. toplam oynayabilecegi sürenin %50'sinde oynamamis sayilir."

Bu verinin kabul edilebilir olduğunu düşünmüyorum. Bu oyuncu için ödediğimiz rakam 75 ve maaş 21.

Bilmiyorum, Osi bizim görüp görebileceğimiz en şaşalı transfer ama olmuyor işte, bir yerde yanlış var.

Santraforu attığı gol sayısı üzerinden değerlendireceksek neden İcardi'yi eleştiriyoruz? Osi'den daha çok golü var?

Osimhen'in oyuna olan katkısını görmemek veya oyununu "sadece" attığı gol sayısı üzerinden değerlendirmek çok saçma değil mi

noluyor şimdi de osimhen mi futbolu bilmiyor çöp oluyor

Osimhensiz futbolumuza bugunden ayak uydurmak lazim. Icardi ile Osimhen arasinda daglar kadar fark var stil olarak, Icardi olacaksa forvet ona gore farkli tempo ve oyun gerekiyor. Umarim adapte olabiliriz, yoksa FB maci dahil ayni mantik ile her zor rakip bizi yener.

Fenerliler cok dalga geçiyor bizim sakatliklarla ,bu esseklerde uzun zamandır ciddi sakatlık yasamiyor

Bilgi var mı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Afrika kupaniza sokayım. Sezonun ortasında yapacaginiz turnuvaya sokayım. Oynadığınız oyuna sokayım.

Santraforu attığı gol sayısı üzerinden değerlendireceksek neden İcardi'yi eleştiriyoruz? Osi'den daha çok golü var?

Osimhen'in oyuna olan katkısını görmemek veya oyununu "sadece" attığı gol sayısı üzerinden değerlendirmek çok saçma değil mi
Clde kaç dkda kaç gol atmış onu da paylaşır mısınız

"12 hafta gecmis ligde 9 mac oynamis (582 dakika) ve 3 golü var. bu da 6,4 mac yapiyor. toplam oynayabilecegi sürenin %50'sinde oynamamis sayilir."

Bu verinin kabul edilebilir olduğunu düşünmüyorum. Bu oyuncu için ödediğimiz rakam 75 ve maaş 21.

Bilmiyorum, Osi bizim görüp görebileceğimiz en şaşalı transfer ama olmuyor işte, bir yerde yanlış var.
Ben belki yanlıs ifade etmiş olabilirim, gol istatistiği için değil,

"bu da 6,4 mac yapiyor. toplam oynayabilecegi sürenin %50'sinde oynamamis sayilir."

Kısmı için serzenişte bulundum. Pekala çok haksız da değilim diye düşünüyorum, zira Osi yokken zorlandığımız aşikar iken

Geri
Üst Alt