GSC Haber - Victor Osimhen: "Taraftarımız inanılmazdı. Bize 3 puanı onlar getirdi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Victor Osimhen: "Taraftarımız inanılmazdı. Bize 3 puanı onlar getirdi"

1730143634391.png

Beşiktaş’a karşı boş geçmeyen Victor Osimhen, Trendyol Süper Lig’de aldığımız Beşiktaş galibiyeti sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Victor Osimhen: "Taraftarımız inanılmazdı. Bize 3 puanı onlar getirdi. İlk andan son ana kadar oyun olarak iyiydik. Karşımızda ileride çok büyük yetenekleri olan bir takım vardı. Gol katkısı kıymetli, mutluyum ama takımın kazanması daha önemli. Bu momentumla devam etmeliyiz."

Victor Osimhen: "Mauro Icardi ile oynamak benim için bir onur. Onunla beraber bizi herhangi bir savunmanın engellemesi çok zor. Icardi ile sahada çok iyi anlaşıyoruz. Bunu daha önce de söylemiştim. Beraber antrenmanlarda çalışıyoruz. Onun ne kadar deneyimli olduğunu biliyorum. Bana birkaç şey söyledi, onları da uygulamaya çalışıyorum. Bazen ben boşa çıkıyorum bazense O. Burada olduğum için çok mutluyum.”

Üst Alt