GSC Haber Victor Osimhen: "Zor bir sezon olacak. Takım da farkında"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1786741593536.webp

Victor Osimhen: "Zor bir sezon olacak. Takım da farkında. Bu kulüp için her şeyimi vermeye hazırım. Bu uyandırma olarak önemli bir maçtı. Oyuncular için de uyandırma oldu. Sahada her şeyimizi vermeliyiz. Taraftarımız inanılmaz bir enerji veriyor, bizi hep destekliyor. Karşılığını vermemiz gerekiyor. Şampiyonlar Ligi öncesi momentum kazanmamız gerekiyor. Önümüzdeki ilk maçtan itibaren çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor."

Transfer iddiaları hakkında.

Victor Osimhen: "Transfer sezonlarında bu tarz şeyler olabiliyor ancak ben sadece Galatasaray'a odaklandım."

Dayı Allahını seversen git de şu Allahın cezası kulüp tarihe karışsın.

Gerisini bilmiyorum diyen adam mesaji verdi. Ya transfer ya da ben giderim diyor.

Git abim git de biz de şunlardan kurtulalım yoksa zebellak gibi gitmeyecekler

Bence de gitse iyi olur, bu adam bizde iken şampiyon olamazsak bu adama üzülürüm. Ancak takım hiçbir şeyin farkında değil osicim. Çünkü başınızdaki farkında değil.

Osimhen Transfer dedikoduları hakkında: transfer sezonlarında dedikodular hep olur Ben işime bakacağım işime odaklanmış durumdayım. daha ilerisini o zaman görür ve düşünürüz

Özür dileriz kral. Yanına bir tane sprinter asistci kanat koyamadik. Bir kerem akturkoglu bile bulamadık yanına herifin yazıklar olsun. Elimizde Ferrari var tüp taktırdık niye gitmiyo bu araba diyoruz

Götü kurtardı abi. Yarın ağır taşak konusu olacaktık. Hafif muhatabız sayesinde

Geri
Üst Alt