GSC Anket Victor Osimhen'in Bonservisi Alınmalı mı?

Victor Osimhen'in Bonservisi Alınmalı Mı?

• Evet, sartlar ne olursa olsun alınmalı

• Evet, 30-40 milyon civari olursa

• Hayir, iyi topcu ama o parali verecek gucumuz yok

• Hayir, o kadar da iyi degil

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ne kadar gol kaçırsada , pozisyon harcasada osimhen varken forvet hattında her an gol bulacakmış gibi maçı izliyorum. Daha iyisi gelmeyeceği için ne pahasına olursa olsun alınmasından yanayım.

Bu yönetim ve hocayla kim gelirse gelsin tam performans alamazsın.Başka iyi yönetilen hoca ve klüpte final yaptırır.

Hayır. Onun parasına bir takım kurulur adam gibi bir yönetimin elinde.

30-40 milyon euro civarı alabilirsek isterim.
Eski bütçelerimiz yok artık 250 milyon euro bütçemiz var istersek alabiliriz bence.

Imkan varsa kesinlikle alınmalı. Bu sezon şapkadan çıkmasaydı şuan ne Okan Buruk ne Dursun Özbek kalmıştı...

Herif geldi de alması kaldı

Napoli bu adamı bedavaya verse alamayız

İsteyenle istediği şeyine iddiasına da girerim

AMA farazi senaryoda 150m olsa 150m verip alacağım bir sporcudur

Benim için kıstas Sivas deplasmanıdır. O maçta 10 kişi kalıp 80 dakika sahada eksik hissetmediysek bu adamın sayesindedir, korkunç güçlü ve etkili bir silah. Başka biri olsa o maçı 4-0 falan kaybetmiştik, bu adam bizim için inanılmaz bir şans. Golcülüğünü konuşabilirsiniz ama sahada ki ağırlığını tartışamazsınız. Bu adamın arkasına sağlam bir takım kurun, her maça 1 kişi fazla başlarsınız, o denli bir adam bu. 70 milyon gibi über rakamları elbette vermek mantıksız ama 30 milyona kadar çıkılabilir. Bence bu kadarına değer.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

65-70m€ çok para. Bizi aşan bütçe maalesef.

Bu paraya 2-3 tane sağlam transfer yapılabilir. O yüzden alınmamalı. Versek bile alamayız zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belli ki bu iş yattı Morata-Icardi seneye devam edecek

Tabii ki hayır. böyle bir paramız varsa bek pozisyonlarına, kaleye ve 10 numaraya net adam alırım. osimhene bu parayı vermem içinde takımın tıkır tıkır işleyen bir yapıda olması gerekiyor.

Bahsedilen rakamlar Osimhen varsa var. Kulübün hazır 70 milyonu var da Osimhen'e basılacak değil yani. Ben 20 milyonluk 3 adam alacağım desen aynı sponsorlar çıkar mı muamma. Çıkıyorsa şimdi destek versinler ama Osimhen'e gelir o sponsorlar anca. O yüzden imkan varsa zorlanması taraftarıyım.

Geri
Üst Alt