- 16 Haziran 2010
- 208.767
- 162.448
- 6.838
Vallah ne içiyorsun anlamıyorum ama şu yazdığını bir tekrar okuziyahi oyuncular milli maclara cagirilmasina
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallah ne içiyorsun anlamıyorum ama şu yazdığını bir tekrar okuziyahi oyuncular milli maclara cagirilmasina
Vallah ne içiyorsun anlamıyorum ama şu yazdığını bir tekrar oku
Sen ırkçı olduğunu ailen ve arkadaşların biliyor mu? Bir tane normal mesajın yok, her mesajında beyaz ırkının siyahı ırkından daha üstün ve daha fazla haklara sahip olduğunu açıklıyorsun acaba nasıl bir eğitim aldın Almanya'da? Normal değilsin sonra ırkçı mesajlardan ceza alıyorsun ama yine devam ediyorsun.senin neyin var olm ya aynisini frakfurt macindan önce de dedin
simdi hepiniz okana salliyorsunuz
bazi gercekleri söylemek gerekiyor
cok cok korkunc paralardan bahsediyoruz biz burada
size cocuk oyuncagi gibi geliyor sanirim bunlar
biraz kendinize gelin ya
Sen ırkçı olduğunu ailen ve arkadaşların biliyor mu? Bir tane normal mesajın yok, her mesajında beyaz ırkının siyahı ırkından daha üstün ve daha fazla haklara sahip olduğunu açıklıyorsun acaba nasıl bir eğitim aldın Almanya'da? Normal değilsin sonra ırkçı mesajlardan ceza alıyorsun ama yine devam ediyorsun.
Ben seni çözemedim.
Napalim Afrika'yı yok mu sayalım? İyi oyuncusunu istersin takıma ama? Almayalım Afrikalı oyuncu o zaman?olm adamin kum sahasinda sakatlandi
100 milyon saydigin adam köy tarlasinda maca cikiyor
buna bir sey deyince de irkcilik mi oluyor simdi?
Napalim Afrika'yı yok mu sayalım? İyi oyuncusunu istersin takıma ama? Almayalım Afrikalı oyuncu o zaman?
Ya vallah sen şu yorumları yapma gözünü seveyim, yollama bak Fifa sana napiyor? Sen futbolu bilmiyormusun ya nereye yollamiyorsun öyle birşey mümkün muş gibi konuşma lütfen bak rica ediyorum senden artık.sen kulüp olarak bu süreci dogru yönetmek zorundasin
tanzanya manzanya maclarina yollama adamani
sahayi incelettir, rakip takima bak kimdir nedir diye
önünde kocaman bir luyindama örnegi var yahu
hic mi akillanmazsin
sen bir oyuncuya 100 milyonluk bir yatirim yapiyorsan dakikada kac kere nefes aldigini bile bilmek zorundasin
sen real bayern ya da city gibi degilsin
burada cok cok korkunc paralardan bahsediyoruz
kimse kusura bakmasin abi
sen cikip adamima burada mac yaptirmam diyeceksin
yoksa bak elin frankfurtu gelir seni rezil eder böyle
allahtan ligi öyle böyle götüruyorsun burada da bir sikinti olsa yine cok kolay borc batagina saplanirsin
biraz zeka lütfen ya lütfen
Ya vallah sen şu yorumları yapma gözünü seveyim, yollama bak Fifa sana napiyor? Sen futbolu bilmiyormusun ya nereye yollamiyorsun öyle birşey mümkün muş gibi konuşma lütfen bak rica ediyorum senden artık.
Senin dediğin olsa diğer takımlar da yapardı demi? Akıl var mantık var ya.
Ya vallah sen şu yorumları yapma gözünü seveyim, yollama bak Fifa sana napiyor? Sen futbolu biliyormusun ya nereye yollamiyorsun öyle birşey mümkün muş gibi konuşma lütfen bak rica ediyorum senden artık.
Senin dediğin olsa diğer takımlar da yapardı demi? Akıl var mantık var ya.