Vidal: "Dünyanın en iyisi benim"

Eren Arslan

10 Numara!
Juventus'un Şilili yıldızı Arturo Vidal, birçok futbolcunun kendisini taklit ettiğini ancak dünyanın en iyisi olduğunu söyledi.

uventus'ta gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan ve Avrupa devlerinin peşinden koştuğu Arturo Vidal, geçtiğimiz ay kulüple olan sözleşmesini 2017 yazına kadar uzatmıştı.

Bu sezon sadece İtalya Kupası'ndaki Avellino maçında görev almayan 27yaşındaki futbolcu, 15 gol atıp 6 da asist yaparak yine göz kamaştırıcı bir istatistik tutturdu.

Şilili forvet oyuncusu, Bild gazetesine yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Basitçe şunu söyleyebilirim: Kendi pozisyonumda dünyanın en iyisi benim. Birçok futbolcu benim gibi oynamaya çalışıp biraz kopya çekiyor.

Ancak bunu söyleyemeye devam edeceğim; kendi mevkimde en iyi futbolcuyum çünkü kimse benim gibi defans yapıp bu kadar da gol atamaz."

Verdiği röportajda gazetecinin, Xavi, Iniesta, Schweinsteiger ve Sami Khedira gibi isimlerle kendisini kıyaslamasını istemesi üzerine bu cevapları veren Vidal'a karşı reaksiyon gelip gelmeyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Kariyerine ülkesinin önde gelen takımlarından olan Colo-Colo'da başlayan Vidal, 2007 yazında Bayer Leverkusen'e gelerek Avrupa kariyerine başlamıştı. Şilili yıldız, Alman ekipte 144 resmi maça çıkarken, 21 gol atıp 25 de asist yapmıştı.

2011 yazında 12 Milyon Euro karşılığında Juventus renklerine bağlanan Vidal, siyah beyazlılardaki ilk sezonunda ise Serie A'da 33 maçta görev almış ve 7 kez gol sevinci yaşayıp 4 de asist yapmıştı.

Türkçeyi tam öğrenememiş.

{tapatalk©}

Başlığın doğrusu Dünya'nın En "İyisi" Benim olacak . Ama yine de saçma çünkü dünyanın en iyisi o değil .

En iyisi demek çok iddialı olabilir belki ama kesinlikle bölgesinin en iyilerinden.

En iyi olmasa da ilk üçe girer.

Yaya Toure ile birlikte dünyanin en komple oyuncusu. (Öyle söyleniyor)

atalarimiz bir soz soyler kendin degilde seni baskalari ovsun diye.messi bu aciklamayi yapmadi hic.

juventusa her maç ortalama ikişer penaltı çalınıyor.Takımında penaltıcısı bu abimiz olunca.Çok gol atıyor.

Geri
Üst Alt