Vida'ya 18 Milyon Euro

Bence alabilecekleri en yüksek para 10 civarı olur.

Bedava alıp 10'a satmak iyi iş ama yok 30 falan hepsi hayal.

Bonucci nin 40 Milyona gittiği bir yerde kimse Vida ya o paraları vermez. Ingilizler bile artık genç veya kısmen genç oyunculara yatırım yapıyorlar.

sent via GSC

West Ham, Domagoj Vida için 22 milyon euro'luk teklifte bulundu. Fikret Orman, fiyatı yükseltmek için pazarlıkları sürdürüyor. Öte yandan siyah-beyazlılar, Fabri transferi için Fulham ile 6 milyon euro'ya anlaştı. (@beINSPORTS_TR)

Liverpool'un ardından Arsenal'in de devreye girmesiyle birlikte Domagoj Vida için teklifler 30 milyon Euro seviyesine geldi. Pazarlıklar sürüyor. (Milliyet)

:rolleyes:

Liverpool vida ile ilgilenmiyoruz diye resmi bir açıklama yapmamış mıydı

gerçi fiko, west ham la görüşmeler sırasında,çaycısına kendini aratıp "durun bi liverpool da arıyor" demiş olabilir

Gereksiz şişirme fiyatlar bunlar.Bu seviyelerin topçusu değil.
Ayrıcan Dünya Kupası ve CL oynadı yorumlarına katılmıyorum.Bizim Tarık Çamdal'da oynadı CL'de.
Mısırlı, İranlı bir sürü topçu oynadı Dünya kupasında.İyi de oynayanları var.Bak bakalım kaç tanesi para ediyor.2M'e alırsın çoğunu.
Vida Dünya Kupasında bir kaç maçta ciddi hata da yaptı fakat hep topladılar arkasını.Üst düzey takımlarda bu hatalar affedilmez.Fiko, Vida'yı pahalıdan satsa bile gittiği yerde başarılı olacağını sanmıyorum.

Dijk, Lovren, Matip varken Vida'ya 30 milyon euroyu anca Liverpool malları verir.

Gören de iyi stoper sanır.

Gereksiz şişirme fiyatlar bunlar.Bu seviyelerin topçusu değil.
Ayrıcan Dünya Kupası ve CL oynadı yorumlarına katılmıyorum.Bizim Tarık Çamdal'da oynadı CL'de.
Mısırlı, İranlı bir sürü topçu oynadı Dünya kupasında.İyi de oynayanları var.Bak bakalım kaç tanesi para ediyor.2M'e alırsın çoğunu.
Vida Dünya Kupasında bir kaç maçta ciddi hata da yaptı fakat hep topladılar arkasını.Üst düzey takımlarda bu hatalar affedilmez.Fiko, Vida'yı pahalıdan satsa bile gittiği yerde başarılı olacağını sanmıyorum.

Bende aynı düşüncedeyim.
Bayern maçında kötüydü.
Kırmızı öncesi bir pozisyonda daha adamını kaçırdı.
Kırmızı yediği pozisyon amatörde yenilmiyecek bir kart.
CL yada Epl fazla gelir madara ederler.
Ama gel gör ki fiko bunu en az 20 milyona okutacak.
Bu da bir yönetici/menejer başarısıdır.

Gscimbom Mobile

Domagoj Vida'nın menajeri PSG ile görüşmelere başladı. [RADIO CRC]

Orta sira PL takimi dedikodulari gercekci de Liverpool Arsenal PSG falan denmesi net yalan oldugunu kanitliyor

Medya resmen Bjk topcusu pazarliyor yalayin olum yalayin sampiyon olunca da bizi yalarsiniz

Sampiyonlar Ligini göz ardi ediyoruz. Iyi veya kötü oynadi bilmiyorum, dikkatli izlemedim ama bu takim her ne kadar balli bir grup olsa bile sampiyonlar liginde grup lideri olarak cikti. Sonra bu adam gitti Dünya Kupasi finali oynayan takimin ilk on birinde oynadi. Bu faktörler göz önüne alindiginda oyuncunun ederi degil, piyasanin durumu belirliyor fiyati.

Sampiyonlar Ligini göz ardi ediyoruz. Iyi veya kötü oynadi bilmiyorum, dikkatli izlemedim ama bu takim her ne kadar balli bir grup olsa bile sampiyonlar liginde grup lideri olarak cikti. Sonra bu adam gitti Dünya Kupasi finali oynayan takimin ilk on birinde oynadi. Bu faktörler gör önüne alindiginda oyuncunun ederi degil, piyasanin durumu belirliyor fiyati.

o grup maçlarında hiç oynamadı ama

Geri
Üst Alt