Video | Kaybedilen 22 Puan

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
[media]https://www.youtube.com/watch?v=ypZ1PN8t-tM[/media]

2013-14 Sezonunda kaybedilen 22 (!!) Puan.

fft104mm1914153.jpg

1393797100806.jpg

Dogru dürüst Forvet gelmezse, bu Sezon yine ayni senaryo yasariz. Yilmaz-Bulut ile sezona girmek = :hang:

İzlememe gerek yok. Sebebi belli. Forvetlerin kabızlığı. Daha fazla lifli besin tüketmeliler.

Forvet almazsak sonumuz iyi değil

Koymayın şöyle videolar bak yine Umut ve Burak'a hakaretler yağdırmaya başladım ..

Şaka gibi ya. Forvet oyuncusu tamam gol kaçırabilir ama gerçekten golcü sıkıntımız var.

Alacagımız santraforun bir takım özellikleri olmalı;

1-İleride top tutabilmeli.

2-Rakip savunma ile savaşmalı.

3-Hücumun her yerine basabilmeli.

Drogba tarzı oyuncu demiyorum cünkü o kalitede genc bir oyuncu bulmak zor. Drogba tarzı santraforu bir kenara bırakırsan, Söyle Elmander'in genc bir versiyonunu bulsak bile ligi rahatlıkla sallayacagımızı düsünüyorum.

Elmander Burak kadar hızlı ve bitirici değildi, bolda kacırırdı ama Elmander ileride top tutarak arkasındaki oyunculara hücuma cıkmaları ve posizyon almaları icin zaman kazandırıyordu. Arkasındaki oyunculara bos alanlar acabiliyordu. Cok süratli olmamasına rağmen kendi kendine posizyonda buluyordu.

Ağır denildi ama Elmander 2011-2012 sezonunda savunmacılar tarafından tutulamadı, yarıp gecti savunmaları. Kazma dendi ama Elmander bol gol atmamasına rağmen, ilerideki hücum presi ve top saklaması ile ortasahaya bol gol attırdı.

Özetle ; Yönetim Elmander'in kopyasını bulmak zorunda.

4. haftadaki antalya ile 6.haftadaki rize maçları ibretlik

Forvetlerle pek bi' alakası yok. Gol yollarında beceriksizlik, şanssızlık vardı. Melo, Burak, Drogba, Sneijder farketmeksizin durum böyleydi.

Elmander Burak kadar hızlı ve bitirici değildi, bolda kacırırdı ama Elmander ileride top tutarak arkasındaki oyunculara hücuma cıkmaları ve posizyon almaları icin zaman kazandırıyordu. Arkasındaki oyunculara bos alanlar acabiliyordu. Cok süratli olmamasına rağmen kendi kendine posizyonda buluyordu.

Ağır denildi ama Elmander 2011-2012 sezonunda savunmacılar tarafından tutulamadı, yarıp gecti savunmaları. Kazma dendi ama Elmander bol gol atmamasına rağmen, ilerideki hücum presi ve top saklaması ile ortasahaya bol gol attırdı.

Özetle ; Yönetim Elmander'in kopyasını bulmak zorunda.

elmander tüm kritik derbilerde gol atiyordu, ortaya karekter koyup takimi galibiyete tasiyordu

burak derbilerde sahadan siliniyor ismini bile duymuyorsun tüm mac boyunca

kiytirik takimlara karsi ofsaytta kalmazsa gol atiyor diye kral oldu basimiza

olmayinca olmuyo...

hele rize maci...

lan dünyalari kacirmisiz be...

Buragindan Drogbasina Sneijderinden Brumasina kadar. insAllah okdr cenabet olmayiz bu sene.. cünkü annormal seyler kacirdik (cizgiden kac kere kurrtarmalar)

ılk 6 hafta sac bas yoldurmustu resmen..ama ondan sonrada bı kac mac dısında okadar etkılı futbolu sahada goremedık

videodan da görüldüğü gibi drogba da burak kadar kaçırmış. geçen sene tüm takımda bir uğursuzluk vardı

Yalnız aynı iki adam burakla bruma bu sezonun ilk 11inde sürekli oynuayacaklar.İşimiz çok ama çok zor.İkisininde bitiriciliği 0.Umutu amrabatı saymıyom bile.

en çok yandığım maçlar rize maçlarıdır ama bunlarda sadece burak-umut değil sneijder ve brumanın çok net kaçırdıkları var her iki rize maçındada rahatlıkla 3-4 atacakken saçma goller yiyerek 4 puan kaybettik

videodan da görüldüğü gibi drogba da burak kadar kaçırmış. geçen sene tüm takımda bir uğursuzluk vardı

sadece biz değil fb ve bjk neler kaçırdı örneğin bjklilerin sahaya girdiği maçta gökhan töre 1-0ken bir gol kaçırmıştı eğer o pozisyon gol olsa 3-4 olabilirdi hafta içi madridden 6 yemiştik bana göre ligin en kritik pozisyonuydu

Geri
Üst Alt