Vikings

Cevap: Vikings

2.bölümü izlicem akşam

Dün gece 3 bölümü de izledim gerçekten çok iyi gidiyor yarın yeni bölümün çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Ragnar reiss.

Spartacus'tan olusan boslugu doldurabilmesi umuduyla izlicem :)

Benim çok hoşuma gitti:yenieek:

ilginç olan History channela ait sanirim yapimi ve bu kanaldan daha cok belgesel tadinda ve aksiyon dozu daha dusuk diziler cikar.

4. bölüm şu ana kadar ki en iyi bölümdü.

Kesinlikle hoşuma gider bu dizi eminim ama şöyle 2-3 sezonu bitmiş olsaydı da seri bi şekilde izleseydim beklemeye dayanamıyorum artık :(

4.bölümü izliycem bu akşam vakit olursa

Tarz olarak sevdiğim tipte bir dizi... Ama Rome, Spartacus, Game of Thrones gibi emsallerinin baya bi gerisinde. Oyunculuk ve efektler düşük bütçeli 3. sınıf film kalitesinde. Zaten izleyince o havayı iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Merlin'i sevenler bunu da sevebilir :D Tek artısı konusunun sürükleyici olması. Ama o da kurtarmıyor.

Bugün başladım ve 4 bölümüde izledim en sevdiğim tarzdır zaten umut vaat eden bir dizi gibi duruyo bakalım :)

[GG]Mahkemede kardeşi bi şerefsizlik yapcak diye çok tırstım [/GG]

main theme bu olaydı keske

[video=youtube;sWyfnp-ghaE]https://www.youtube.com/watch?v=sWyfnp-ghaE[/video]

dizi #10

İzleyeyim bakalım merak ettim. :yenieek:

edit : izledim ilk bölümü güzel dizi devam edicem

4. bolumu izledim fena dizi degil ben tarihi dizileri severim hosuma gidiyo giyim gunumuze gore ilkel kosullar falan filan

Güzel sağlam dizi başrol oyuncusu çok sağlam akabilecek tarzda bir senaryosu var yani ilerlemesiyle baya hoş olabilir.

Bu haftaki bolum cok iyi mevzuya yeni yeni giriyor dizi

tapatalk

Geri
Üst Alt