Vikings

spiderman-meme-generator-stop-right-there-faggit-215a3b.jpg

Rollo reyize üzüldüm :( Yine güzel bir bölümdü.Sezon finali nasıl olacak bakalım

herşey iyi, güzel, mükemmel ama o floki neyin tribinde tam olarak? ne oldu da bukadar değişti? sanırım kritik bir sahne kaçırdım?

bence blöf yapiyor king horik'i ispiyonlamak icin

floki ragnar'in her zaman en yakini ve en güvenilir adami olmustur

bu arada son bölümde bence king horik nallari dikecek ve öyle bitecek bu sezon

dizi tuttuguna göre bir 3. sezon daha yaparlar herhalde :)

bu maecina prensesi de tam azgin :D

bence blöf yapiyor king horik'i ispiyonlamak icin

floki ragnar'in her zaman en yakini ve en güvenilir adami olmustur

bu arada son bölümde bence king horik nallari dikecek ve öyle bitecek bu sezon

dizi tuttuguna göre bir 3. sezon daha yaparlar herhalde :)

bu maecina prensesi de tam azgin :D

sanmıyorum hacım ya bir yerde bişeyler kaçırdık flokiyle ilgili sanırım neden birden değişti bukadar ben anlamadım.

o prenses cidden fenaa bişey. gözleriyle yiyip bitirmek sözünün vücut bulmuş hali.

---

son bölüm yine çok iyiydi ballı papazın eve dönüşü güzel oldu. adamda nasıl bir yapı varsa nereye gitse sağ kol oluyor.

he birde köle kızın özgür oluşu iyi bir bonustu bölüm için.

sanmıyorum hacım ya bir yerde bişeyler kaçırdık flokiyle ilgili sanırım neden birden değişti bukadar ben anlamadım.

o prenses cidden fenaa bişey. gözleriyle yiyip bitirmek sözünün vücut bulmuş hali.

---

son bölüm yine çok iyiydi ballı papazın eve dönüşü güzel oldu. adamda nasıl bir yapı varsa nereye gitse sağ kol oluyor.

he birde köle kızın özgür oluşu iyi bir bonustu bölüm için.

Floki en cok rollo'nun bagislanmasindan rahatsiz oldu galiba

Ayrica papazi da hic sevmiyor kendisi hep kuskuyla bakiyor ona guven duymuyor

Floki dugun hakkinda sevgilisiyle konusurkenragnar'dan 'izin' almayacagini soylemisti sevgilisine

Ama hikaye icerisinde tam anlamiyla aralarini bozacak bisey gecmedi

Bence blöf yapiyor cunku king horik ragnar'in oglunu bile oldurmeyi dusunuyor ve bunu floki'ye anlatacak kadar guven duyabiliyor

Ayrica bence floki king horik'in siggy ile yattigini da biliyor cunku bunu rollo da biliyor ve ragnar bir keresinde siggy ve king horik'i samimi bir sekilde gormustu

Bence ragnar ve floki plan ypatilar ve siggy ile king horik'in planlarini desifre etmek istiyorlar

Dizinin son bölümü herhalde biraz sönük olacak gibi. Ama Ragnar'ın hikayesi Vikipedi'de yazanlar doğruysa çok fena öttürecek adam Avrupa'yı. Yalnız işte dizide kanlı sahneleri biraz artırmaları lazım. Savaş efektleri yetersiz kalıyor, biraz kan, vahşet olması lazım ki böyle antrenman maçı havasında olmasın.

Prenses abla da fena, yazık o zamanlar Afrika daha keşfedilmemiş, yoksa gider tatmin olur dönerdi memleketine.

Dizinin son bölümü herhalde biraz sönük olacak gibi. Ama Ragnar'ın hikayesi Vikipedi'de yazanlar doğruysa çok fena öttürecek adam Avrupa'yı. Yalnız işte dizide kanlı sahneleri biraz artırmaları lazım. Savaş efektleri yetersiz kalıyor, biraz kan, vahşet olması lazım ki böyle antrenman maçı havasında olmasın.

Prenses abla da fena, yazık o zamanlar Afrika daha keşfedilmemiş, yoksa gider tatmin olur dönerdi memleketine.

Prenses o kadar azmis ki kuzeylileri savasmak icin degil "üremek" icin kullaniyor :D

Floki en cok rollo'nun bagislanmasindan rahatsiz oldu galiba

Ayrica papazi da hic sevmiyor kendisi hep kuskuyla bakiyor ona guven duymuyor

Floki dugun hakkinda sevgilisiyle konusurkenragnar'dan 'izin' almayacagini soylemisti sevgilisine

Ama hikaye icerisinde tam anlamiyla aralarini bozacak bisey gecmedi

Bence blöf yapiyor cunku king horik ragnar'in oglunu bile oldurmeyi dusunuyor ve bunu floki'ye anlatacak kadar guven duyabiliyor

Ayrica bence floki king horik'in siggy ile yattigini da biliyor cunku bunu rollo da biliyor ve ragnar bir keresinde siggy ve king horik'i samimi bir sekilde gormustu

Bence ragnar ve floki plan ypatilar ve siggy ile king horik'in planlarini desifre etmek istiyorlar

flokinin tripleri bukadar uzun sürünce ister istemez insan bişey mi kaçırdım hikayede diye düşünüyor.

ancak son bölümü yazdıklarını okuduktan sonra tekrar düşününce şu rehine takas sahnesinde ragnaar ve flokinin tamda kral horik önünde o atışması birbirlerine karşı pekte ince olmayan iğnelemeler,sıfatlar senin söyledklerini kanıtlar nitelikte. heee bide savaş sahnesinde bir birlerine attıkları bakışta var.

zaten haftaya final gidip başka ülkelerde savaş falan olmaz büyük ihtimal .finalde floki ragnaar muhabbeti çözülür kralın akıbetiyle akılda kalıcı bir sonla sezon sona erer.

flokinin tripleri bukadar uzun sürünce ister istemez insan bişey mi kaçırdım hikayede diye düşünüyor.

ancak son bölümü yazdıklarını okuduktan sonra tekrar düşününce şu rehine takas sahnesinde ragnaar ve flokinin tamda kral horik önünde o atışması birbirlerine karşı pekte ince olmayan iğnelemeler,sıfatlar senin söyledklerini kanıtlar nitelikte. heee bide savaş sahnesinde bir birlerine attıkları bakışta var.

zaten haftaya final gidip başka ülkelerde savaş falan olmaz büyük ihtimal .finalde floki ragnaar muhabbeti çözülür kralın akıbetiyle akılda kalıcı bir sonla sezon sona erer.

Soyle bir sey de var

Ragnar olurse dizi biter

Eger 3. sezonu cekilecekse ragnar olmez, king horik kesin olur cunku cok antipatik bir tip ve ragnar'in yukselisini engelliyor kral oldugu icin

Bence son bolumde floki ve ragnar king horik'i oldurecekler ve boylece 'vikings seruveni' devam edecek :)

Tek kotu olan haftaya tatildeyim ve son bolume bakabilir miyim bilmioyrum :(

Soyle bir sey de var

Ragnar olurse dizi biter

Eger 3. sezonu cekilecekse ragnar olmez, king horik kesin olur cunku cok antipatik bir tip ve ragnar'in yukselisini engelliyor kral oldugu icin

Bence son bolumde floki ve ragnar king horik'i oldurecekler ve boylece 'vikings seruveni' devam edecek :)

Tek kotu olan haftaya tatildeyim ve son bolume bakabilir miyim bilmioyrum :(

ya sağda solda okuduğuma göre ragnaardan sonra oğlu bayrağı devrealıp baya baya akın düzenliycek efsanevi bişey olucakmış.dizide de kahin bundan bahsetmişti diye anımsıyorum.bu yüzden dizi çoook uzun seneler ragnaarla gitmez heralde.keşke gitse tabii.

koskoca, ihtirasla bezenmiş kralı öldürebilirler mi bilmiyorum ama senin fikirlerinden sonra finalde başına bişey geleceğini bende düşünmeye başladım.

ya sağda solda okuduğuma göre ragnaardan sonra oğlu bayrağı devrealıp baya baya akın düzenliycek efsanevi bişey olucakmış.dizide de kahin bundan bahsetmişti diye anımsıyorum.bu yüzden dizi çoook uzun seneler ragnaarla gitmez heralde.keşke gitse tabii.

koskoca, ihtirasla bezenmiş kralı öldürebilirler mi bilmiyorum ama senin fikirlerinden sonra finalde başına bişey geleceğini bende düşünmeye başladım.

Yalniz ragnar'in oglu da amcasi gibi hayvan gibi fizik var :)

Karisi aslaug da hurrem gibi paso erkek doguruyor. Bir ordu dogurdu resmen:)

Ragnar'in sirti yere gelmez ogullariyla. O sakat oglunun da bence zihni cok acik olacak ve cok zeki bir cocuk olacak.

Biraz arastirdim ben de vikingler avrupa'nin anasini aglatmislar harbiden adaarin almadigi yerler kalmamis :)

Isin enteresan tarafi vikingler roma imparatorlugu coktukten sonra avrupa'ya saldiran bir toplum

Nereden,nasil ve nicin geldikleri de muamma.

Bu arada vikinglerin avrupa'yi isgal ettigi donem age of empires'da "dark age" olarak adlandirilan donem :) roma imparatorlugunun o donem ki cokusunden sonra olusan doneme "dark age" deniyormus.

Ragnar'ı kolay kolay öldüremezler.Bu dizi bu kadar izleniyorsa Ragnar'ın oyunculuğu,hal,hareket,tavırları sayesinde bu kadar izleniyordur.Bana kalırsada sezon finali Kral Horik üstünden bitecek.Ayrıca böyle güzel bir dizinin sezon finalini 10.bölümle yapması saçmalıktan başka birşey değil.

Spartacus'ta ki antreman sahneleri bile bu dizinin savaş sahnelerinden daha gerçekçidir :D Bana görede en büyük eksiklik bu.

Geri
Üst Alt