Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.299
- 258
- 958
Ragnar olecek mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ragnar olecek mi
Ragnar Ölümsüz
Vücütsal ölse bile, ruhu Valhalla da Odinin yaninda sonusza dek olur
neden olmesin
herşey iyi, güzel, mükemmel ama o floki neyin tribinde tam olarak? ne oldu da bukadar değişti? sanırım kritik bir sahne kaçırdım?
bence blöf yapiyor king horik'i ispiyonlamak icin
floki ragnar'in her zaman en yakini ve en güvenilir adami olmustur
bu arada son bölümde bence king horik nallari dikecek ve öyle bitecek bu sezon
dizi tuttuguna göre bir 3. sezon daha yaparlar herhalde
bu maecina prensesi de tam azgin![]()
sanmıyorum hacım ya bir yerde bişeyler kaçırdık flokiyle ilgili sanırım neden birden değişti bukadar ben anlamadım.
o prenses cidden fenaa bişey. gözleriyle yiyip bitirmek sözünün vücut bulmuş hali.
---
son bölüm yine çok iyiydi ballı papazın eve dönüşü güzel oldu. adamda nasıl bir yapı varsa nereye gitse sağ kol oluyor.
he birde köle kızın özgür oluşu iyi bir bonustu bölüm için.
Dizinin son bölümü herhalde biraz sönük olacak gibi. Ama Ragnar'ın hikayesi Vikipedi'de yazanlar doğruysa çok fena öttürecek adam Avrupa'yı. Yalnız işte dizide kanlı sahneleri biraz artırmaları lazım. Savaş efektleri yetersiz kalıyor, biraz kan, vahşet olması lazım ki böyle antrenman maçı havasında olmasın.
Prenses abla da fena, yazık o zamanlar Afrika daha keşfedilmemiş, yoksa gider tatmin olur dönerdi memleketine.
Floki en cok rollo'nun bagislanmasindan rahatsiz oldu galiba
Ayrica papazi da hic sevmiyor kendisi hep kuskuyla bakiyor ona guven duymuyor
Floki dugun hakkinda sevgilisiyle konusurkenragnar'dan 'izin' almayacagini soylemisti sevgilisine
Ama hikaye icerisinde tam anlamiyla aralarini bozacak bisey gecmedi
Bence blöf yapiyor cunku king horik ragnar'in oglunu bile oldurmeyi dusunuyor ve bunu floki'ye anlatacak kadar guven duyabiliyor
Ayrica bence floki king horik'in siggy ile yattigini da biliyor cunku bunu rollo da biliyor ve ragnar bir keresinde siggy ve king horik'i samimi bir sekilde gormustu
Bence ragnar ve floki plan ypatilar ve siggy ile king horik'in planlarini desifre etmek istiyorlar
flokinin tripleri bukadar uzun sürünce ister istemez insan bişey mi kaçırdım hikayede diye düşünüyor.
ancak son bölümü yazdıklarını okuduktan sonra tekrar düşününce şu rehine takas sahnesinde ragnaar ve flokinin tamda kral horik önünde o atışması birbirlerine karşı pekte ince olmayan iğnelemeler,sıfatlar senin söyledklerini kanıtlar nitelikte. heee bide savaş sahnesinde bir birlerine attıkları bakışta var.
zaten haftaya final gidip başka ülkelerde savaş falan olmaz büyük ihtimal .finalde floki ragnaar muhabbeti çözülür kralın akıbetiyle akılda kalıcı bir sonla sezon sona erer.
Soyle bir sey de var
Ragnar olurse dizi biter
Eger 3. sezonu cekilecekse ragnar olmez, king horik kesin olur cunku cok antipatik bir tip ve ragnar'in yukselisini engelliyor kral oldugu icin
Bence son bolumde floki ve ragnar king horik'i oldurecekler ve boylece 'vikings seruveni' devam edecek
Tek kotu olan haftaya tatildeyim ve son bolume bakabilir miyim bilmioyrum![]()
ya sağda solda okuduğuma göre ragnaardan sonra oğlu bayrağı devrealıp baya baya akın düzenliycek efsanevi bişey olucakmış.dizide de kahin bundan bahsetmişti diye anımsıyorum.bu yüzden dizi çoook uzun seneler ragnaarla gitmez heralde.keşke gitse tabii.
koskoca, ihtirasla bezenmiş kralı öldürebilirler mi bilmiyorum ama senin fikirlerinden sonra finalde başına bişey geleceğini bende düşünmeye başladım.
Dizinin son bölümü herhalde biraz sönük olacak gibi. Ama Ragnar'ın hikayesi Vikipedi'de yazanlar doğruysa çok fena öttürecek adam Avrupa'yı. Yalnız işte dizide kanlı sahneleri biraz artırmaları lazım. Savaş efektleri yetersiz kalıyor, biraz kan, vahşet olması lazım ki böyle antrenman maçı havasında olmasın.
Prenses abla da fena, yazık o zamanlar Afrika daha keşfedilmemiş, yoksa gider tatmin olur dönerdi memleketine.
Prenses o kadar azmis ki kuzeylileri savasmak icin degil "üremek" icin kullaniyor![]()