Vikings

bu dizinin bütcesi az heralde ve bence bunu haketmiyor , genede iyi is cikariyorlar . umarim bir kac sezon daha uzar cok ilginc ve gercekci duran bir dizi yanliz arti diziler 10-12 bölüm den sonra sezonu bitirmesi beni deli ediyor ondan sonra bekle de bekle

[media]https://www.youtube.com/watch?v=CTXFQ0XPwT8[/media]

oğlu ileride ragnar dan daha feci biri olacakmış ölmez heralde.

Floki'nin Horik tarafına geçmesinde bir plan var gibi hissediyorum. Ragnar çok kurnaz çok zeki bir adam büyük ihtimalle Floki'ye böyle bir görev vermiş olabilir. Ragnara o derece bağlı adamın taraf değiştirmesi pek akla mantığa sığmıyor.

2. sezonun 4. bölümündeyim şuan 1. sezon baya ağır geçti ama 2. sezon çok güzel hakkaten sırf zaman öldürmek için izlerim diye başladım ama 2. sezon ile birlikte baya sardı dizi güzelmiş...

Yeni bölüm düşmüş piyasaya.Kral Horik'in harcanması çok zevkli olacak :smile-99:

henüz izleyemedim yeni bölümü alt yazıyı beklıyorm ancak dün floki rolloyu rollo nun hatunun yardımlarıyla hasta yatağında kıstırdığı ve zehirli mantar yedirdiğini içeren bi görüntü izlemiştim. umarım floki sadece kendi intikamını alarak durur ait olduğu safa yönelir.

ayrıca sağda solda king ragnar yazılıarı dolaşmaya başladı.

Sezon finali çok iyiydi.
Floki'nin yamuk yapmayacağına adım gibi emindim. Yeni kralımız Ragnar. Rollo da iyileşince dizi tadından yenmez
2015'te görüşmek üzere :(

Floki başgaaannn

Floki babana söz verdiğim gibi arkanı kolluyorum dediği an acayip oldum :D

Kral öldü yaşasın yeni Krall :D

ayrıca çatışma sahnesinde Lagertha nın meydana sinsi sinsi o soğuk kanlılıkla gelişi falan bir kadın bukadar mı karizma olur dedirtti.Her adımı ömür kattı ömürlere.

Ragnar koskoca bölümde dizinin sadece 32. dakikasında konuştu yanılmıyorsam Birkaç kelime ve amen dedi okadar o da :))) o kılıçla o postla o tepede Kral olarak görmek harika bir sezon kapanışıydı.

Tüm oyuncular Ragnar dan Lagertha ya Floki den konuştuğu tehdit ettiği küçük çocuğa Rullo ve Hatunun dan Ragnarın oğlu ve yavuklusuna hepsi müthişti on numara oyunculuk çıkardılar. Alayının soğuk kanlı tavırları bitirdi izleyiciyi.(beni)

Bu diziyi kim çeviriyor,kim yazıyor,uyarlıyor bilmiyorum ama oyuncu seçimlerindeki başarıları kadar gerek bölüm finalleri gerek sezon finalleri haftaya veya birdahaki sezona merak edilsin millet heyecandan gebersin diye oyun yapmıyorlar ya bu konuda da olağanüstüler.Sonsuz bir saygı kazanıyorlar. Bölüm finalleride sezon finalleride gayet doyurucu memnun edici bir şekilde bitiyor.

2015 e kadar artık hikaye,roman ya da efsane nerede anlatılıyorsa bulup oradan devam edicem,okuycam.

Efsane bir final oldu, beklediğimden çok daha fazlasını buldum. İlk sezon finali gibi muallakta da bırakmadılar, her şey olacağına vardı.

Yalnız Lagertha sen nesin nasıl bir şeysin... Çıkıp dese gel sen de Pagan ol, Hak dini burada diye, tapınağı nereye kuruyoruz yenge dersin. Yok böyle bir hatun.

5ttgdsF.jpg

Geri
Üst Alt