Vikings

Üzdün bizi be mübarek adam. Nur içinde yat.

Screen-Shot-2014-08-14-at-9.30.51-AM-e1408037241800.png
yalnız çok uygun bir karakter oluşturmuşlar , adam isa'yı bile oynar o derece oturmuş rolüne.
en azından mutlu bir şekilde gitti ölüme ama ragnar'ın onu uğurlayışı çok dokunaklıydı ..

Floki geberecek Ragnar reis intikamını alacak bi kaç bölüm kaldı sadece

floki ragnarin elinden ölcek baska bir intikam yolu reisi dindirmez

Ragnar duygulu adamdır , flokiyi öldürürken bile hüzünlenir , öldükten sonra da yaad eder.

Floki adam olcaksın

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

asker mı kaldı la 2. sefer icin bunlar neyın kafasında?

Abartmayın bölüm cok iyi degildi

Dizi vites arttırıp hoş bir hava yakaladı sezon bitimine doğru, ancak o kaç bölüm izlettikleri giz ve sırlara değinmezlerse tekrar ağır kin tutarım.Ayrıca bir kehanette bulunmak istiyorum, Rollo'nun bahsi geçen "sahilde çıplak koşturacak" kaderi Paris'tir.

björn öldü diye üzülmüstüm iyi ki öldürmemisler

ayrica rollo ve floki (athelstan'i katlederek antipatiklesse de) ölmemesi iyi oldu

lagertha inanilmaz saglam bir hatun lakin önüne gelenin altina yatmasi ragnar reis'in eski karisina yakismiyor bence

ins. en az 1 sezon daha yaparlar bu diziye

björn öldü diye üzülmüstüm iyi ki öldürmemisler

ayrica rollo ve floki (athelstan'i katlederek antipatiklesse de) ölmemesi iyi oldu

lagertha inanilmaz saglam bir hatun lakin önüne gelenin altina yatmasi ragnar reis'in eski karisina yakismiyor bence

ins. en az 1 sezon daha yaparlar bu diziye
Tarihte björn'ün babasından daha fazla yaşadığı ve daha çok fetih yaptığı yazıyor , eğer yamulmuyorsam.Ragnar'ın sonu da hiç tahmin etmediğiniz birini elinden oluyor.Burda yazmayayım..

Yaa bunlar hep dotada yazıyo boşuna spoiler filan uğraşıyorsunuz:D

Ujfalusi şu dizide 1 bölüm oynasa efsane olur adam geç doğmuş resmen Viking.

Lagertha bildigin motor

Dizi vites arttırıp hoş bir hava yakaladı sezon bitimine doğru, ancak o kaç bölüm izlettikleri giz ve sırlara değinmezlerse tekrar ağır kin tutarım.Ayrıca bir kehanette bulunmak istiyorum, Rollo'nun bahsi geçen "sahilde çıplak koşturacak" kaderi Paris'tir.

O aktor dizideki diger oyunculara gore bayagi taninan bir adam, kesin tekrar goruruz ilerleyen bolumlerde. Su ana kadar Loki gibi takildi ama tanri olaylarina girmezler, sanmiyorum.

Geri
Üst Alt